woensdag 12 november 2008

Rust

Gisteren bij Groenrijk deze kerstman gescoord en

hij krijgt een plekje op mijn kapstok straks, hij

kostte bijna niets 2,50 en keek me aan met een,

je neemt me toch wel mee snuit , meer heb ik nooit nodig, dus hij zat al snel in mijn kar, ook nog een rand gekocht van vilt, ik weet nog niet precies waarvoor, ik dacht op mijn witte tafel, maar nu denk ik dat het ook wel leuk op het raam zal staan en dan met de gouden sterren een mooi geheel kan vormen, gelukkig heb ik nog tijd genoeg want het duurt nog minstens 3 weken voor de kerstversiersels tevoorschijn worden gehaald, maar dan ga ik ook helemaal los...........nou helemaal, het moet wel leuk blijven.
Eerst sinterklaas vieren met het hele spul, jammer genoeg zijn er nog maar 2 die er heilig in geloven, onze jongste kleindochter en de nieuwe kleinzoon uit het samengestelde gezin, jammer hoor.
Jara van 2 zei gisteren dat ze weg ging lopen en toen ik vroeg waar naar toe, stak ze haar eigenwijze neusje in de lucht en zei: "naar Spanje" we hebben er stiekem om gelachen, want ja ze mocht eens denken dat ze uitgelachen werd :-) het is zo'n heerlijk ding.
Het is weer lekker rustig hier, alles is op gegeten en de rommel is ook weer aan kant, zo op mijn gemak naar Midsummer murder kijken en daarna bijtijds mijn mandje in.
Morgen is het rustig, dan haal ik mijn moeder op voor de boodschappen en blijft ze altijd gezellig mee eten, 's avonds gaat ze dan met de Hopper weer terug naar huis, het is nog zo'n kwieke dame, ze is een beetje doof, maar als je 85 bent is dat niet zo'n ramp, verder is ze zo gezond als een vis en geniet ze nog van het leven.

3 opmerkingen:

Guute zei

Leuke dingetjes heb je gescoord! En ik ben jaloers op je moeder. Mijn moeder stierf toen ze 43 was.Geniet maar van de momenten dat jullie samen zijn.

lut zei

Zo'n lieve kerstman kon je toch echt niet laten staan. Benieuwd wat je met de kanten rand doet.

Wilma zei

Leuke dingetejs!! Ja wat een heerlijke tijd komt er zo weer aan.....

Wat heerlijk die kleinkinderen. Ik geniet zo van ze!!