donderdag 13 november 2008

Blokje nr.7

Hier is hij dan, in het echt veel mooier dan hier op de foto, en ik heb er geen spijt van dat ik hem met donkere wol gebreid heb, want het staat erg mooi, ook al zie je er hier niets van.

Vanmiddag gezellig met mijn moeder het dorp in geweest en lopen neuzen bij de Blokker, ik heb nog een leuk kerstpaardje gekocht en een slinger met brandende lampionnetjes, ik heb ze even op mijn kapstokje gehangen en het staat beeldig, ik zal er morgen een foto van maken en hier showen.

Een flinke pan zuurkoolstamp gemaakt lekker met uitgebakken spekjes en een bekertje creme fraîch, dat geeft zo'n zalige romige smaak aan de stampot en jongste dochter met aanhang kwam weer op de lucht af, dus moet ik morgen toch maar weer koken.
Ik ga straks lekker onderuit naar house kijken en nog wat toertjes breien aan mijn plaid, de eerste baan schiet aardig op, ben ook nog met een klein quiltje aan de slag, lekkere warme flannelletjes, maar daar is geen haast bij, vanmorgen even wat driehoekjes aan elkaar gezet en nu ligt het weer even stil.

Zo langzaam maar zeker komen de pakjes voor de Sint hier ook in huis, ik schiet al aardig op, we houden het heel rustig, voor ieder kleinkind niet meer dan 10 euro en je staat verbaast wat je daar nog van kan kopen, voor de 2 oudste jongens heb ik voor 1 euro per stuk moppenboekjes gekocht, want met 10 en 13 moet je toch voldoende moppen kunnen vertellen, nou ze kunnen hun gang gaan straks ;-)7 opmerkingen:

Guute zei

Blokje 7 ligt bij mij nog te wachten. Je ziet het patroon inderdaad niet zo goed op de foto.

marjolein zei

Ik geloof het meteen dat het ook in een donkere kleur mooi is , ik heb wat dunne wol dus bij mij vond ik m wat iel overkomen en wat rommelig.....leuk werk he die blokjes fijne dag

Breimuis Line zei

Leuk om te lezen dat deze blok het goed doet in donkere wol. Nu weet ik dat ook kan en ga doen.

Wilma zei

Ja ik kan mij voorstellen dat het een mooi blok is geworden in de donkere kleur!!
Zelf vind ik het een erg mooi blok met de noppen....

Christine zei

Thanks for leaving a comment on my blog. Still haven't made up my mind about which log cabin setting to use. Will do another post when I decide.
Christine

Jon zei

Wat heerlijk om eens te lezen van een ander gezin waar het niet allemaal meer en meer hoeft te zijn met 5 dec.! 10 euro per (klein) kind is meer dan genoeg en verder doet de sfeer met pepernoten, zingen en chocomelk de rest wel!

Annelies zei

Ik heb een deel van blok zeven in mijn breirol verwerkt. Erg leuk om te doen.
Als ik goed kijk zie ik bij jou ook de nopjes.