woensdag 5 november 2008

Blok 6

Vanmiddag mijn blok opgezet en in een keer afgebreid, het ging ook zo lekker, er zit wel een klein foutje in, maar dat vind ik niet zo erg, hij ziet er goed uit en het is een schattige poes geworden, op naar blok 7, het gaat lekker vlot zo.
Verder een hele gezellige lunch gehad met mijn moeder en haar hulp, er is een restaurant geopend in de serviceflat waar zij woont en het was heel gezellig, redelijk betaalbaar en van goede kwaliteit.


Ook hebben we samen de griepprik gehaald dus dat is ook weer geregeld, morgen haal ik haar weer hier naar toe en blijft ze gezellig mee eten en doen we samen haar wekelijkse boodschappen.


In het weekend hebben we dit kapstokje opgehangen om mijn kleine quiltprojektjes aan te hangen en ik moet zeggen dat het nog leuker staat als ik had verwacht, bovenop moet er wat anders komen, maar ik weet nog niet wat, maar dat komt nog wel.En hij hoort op een dag als vandaag toch ook niet te ontbreken, wat een geweldige overwinning.

7 opmerkingen:

Guute zei

Hoi Ines, bedankt voor het blogbezoekje. Ik kwam hier binnen, de deur ging open en WAAW!! Wat een mooi en gezellig blog heb je. En jij doet ook al mee aan de breideken. Mijn poes is nog niet af. Ik moet er nog aan beginnen. Tot een volgende keer.

Marja1962 zei

Je hebt helemaal gelijk Ines, Barack Obama mag niet ontbreken, ik heb er zelfs voor opgezeten vannacht. geen straf hoor, lekker rustig mijn ding doen al kijkend en luisterend. Ik hoop dat dit inderdaad het keerpunt is wat we er van verwachten. samenwerking tussen alle soorten en maten, kleuren en uitvoeringen, LOL
groetjes Marja

lut zei

Je blok is al af. Wat goed!
Fijne dag met je moeder.

katrien zei

Mooi kattenblok,ik moet nog starten.

Carin zei

Mooi dat blok 6, ik moet er nog steeds aanbeginnen !
Dat kapstokje hangt erg mooi en handig voor mini quilts.

lappenleintje zei

Op het plankje? Wat mooie rieten mandjes met mooie kantjes, of stoffen mandjes, of een leuk serviesje, of een paar van die leuke gebreide beren,grote waxinelichtenhouders in dat mooie gekleurde glas, of....
Gewoon ieder seizoen wisselen, zo heb je altijd een gezellig hoekje. (Denk dat het verder ook wel heel gezellig bij je is, want dat kan haast niet anders met zo'n gezellig blog)

Annelies zei

Het is een mooi kattenblok geworden. Ik sla deze over, want vind hem niet zo passen in mijn breirol.
Een heel mooi kapstokje. Het geheel ziet er gezellig uit.