vrijdag 28 november 2008

blok 9

Weer een blok af, zo langzaam maar zeker wordt de deken steeds groter en dit was weer een ontzettend leuk patroon, echt heel simpel om te doen, maar met een groots resultaat, maar dat is meestal zo met simpele dingen.Verder vandaag een soort van interne verhuizing gehad, i.p.v. het grote witte blad, waarop ik alles heb staan, van computer, snijmat tot naaimachine enz. heb ik nu een stel hele mooie lichte bureau's, er komt morgen nog een deel en volgende week nog een kast en dan heb ik een zeer proffessionele kamer gekregen, met veel blad- en kastruimte, heerlijk.Alleen moet ik nu even gestraft worden voor het kleine beetje dat ik gedaan heb en zit hier nu achter mijn computer ipv in bed, maar ik heb al een heerlijk tramadolletje achter mijn kiezen en hopelijk gaat de pijn wat minder worden.


4 opmerkingen:

marjolein zei

wat is het een leuk blok hé ik vind de kleur die je gebruikt ook prachtig ...en die knoopjes in je vorig blogje zóóó schattig....

lut zei

Heel mooi blok! Doe je 't rustig aan? Fijn weekend.

Annelies zei

Rustig aan hoor !
Je blok ziet er erg leuk uit.

Cybele's patch zei

Leuk Ines, dat je ook gezwicht bent voor de Red Delicious. Het lijkt me een heel leuke mistery te worden. Wel sneu voor je dat je nu weer voor rode lapjes naar de quiltwinkel moet!