woensdag 5 januari 2011

Wat een nacht, denk je aan de beterende hand te zijn, gooit gisteren ineens mijn oor roet in het eten, eerst klapte hij dicht en toen begon de pijn op te komen, vannacht om 4 uur toch maar de dokter gebeld, want de pijn was vreselijk, nu valt het mee, want het trommelvlies heeft een gaatje gekregen waardoor het pus naar buiten kan lopen, de pijn is nu zo goed als weg, maar ik hoor nog steeds weinig met mijn rechteroor, volgens de dokter zal dat langzaam maar zeker overgaan, dus daar vertrouw ik maar op.
Veel zal ik vandaag niet doen, want zo'n nacht hakt er wel in.

9 opmerkingen:

Mupminoes zei

Dit virus is heftig, ik heb er ook al last van, snotteren, hoesten en een dicht oor. Van mij mag het morgen over zijn....

katrien zei

Oei,veel beterschap hoor.

Annelies vdB zei

Heel vervelend voor je. Sterkte ermee !

Miriam zei

Oh, oorpijn is zó vreselijk! Beterschap ermee!!!!

Groetjes
Miriam

Sylvia zei

Nog al heftig dit virus zeg, het één na het ander!Hoop dat 't gauw beter gaat, sterkte.
Gr.Sylvia

Quiltendewilma zei

Oh meid!! Heel veel beterschap!! Ik ga morgen weer naar de dokter. Al weken geen stem meer en het hoesten gaat werjkelijk niet over. wat een gemene griep is dit geweest!!

Cybele's patch zei

Wat ben je het jaar toch slecht begonnen Ines. Ik wens je snelle beterschap en dat je nu voor het hele jaar weerstand hebt opgebouwd.

inge zei

ik lees overal over zieken, blijkbaar is het virus echt wel op ronde. veel beterschap hoor!

Lida zei

Oh wat naar voor je, oorpijn is inderdaad een waardeloos iets, je zal wel geradbraakt zijn, hoop dat het nu beter gaat! Dus doe maar even lekker rustig aan! Sterkte, groetjes
Lida