dinsdag 25 januari 2011

nr. 18 Century of progress
Hij staat er een beetje vreemd op, maar in werkelijkheid zit hij prima in elkaar.
Nu had ik gisteren geschreven dat ik met mijn home sweet home verder zou gaan, niet dus, ik ben al mijn lapjes gaan sorteren, want een keurig net hobbykamertje, vraagt ook om mooie gesorteerde lapjes.

Dit is mijn kast met de nieuwste lapjes en ander spul.
In elke doos en bak zitten projecten en in de kisten de kleine lapjes.

En hier zit ik alles te melden aan iedereen, heerlijk zo'n opgeruimd hok, torn bleef er nog net genoeg tijd over om aan een theedoek te gaan werken, wat het gaat worden zien jullie later, veel later, als het af is.

We hadden een onverwachte logé, onze oudste kleinzoon, hij is wat grieperig en vond het een stuk gezelliger om hier ziek te liggen dan thuis, want daar werkt iedereen en wij vinden het uiteraard ook gezellig met die grote knul, want het blijft toch heerlijk dat zo'n 15jarige puber het nog steeds zo naar zijn zin heeft hier.


7 opmerkingen:

katrien zei

Je gaat wel goed met je blokjes.
En leuk werkkamertje heb je.

bep zei

Een pracht van een werkkamer heb je , daar voel je je toch helemaal thuis,groetjes Bep

foekie's fashion zei

Mooi blok hoor en een heerlijke werkplek.
Groetjes van Joke

Heleen zei

Lekker he, als alles weer aan kant is. Ik heb je toch niet aangestoken? Ik geniet wel van hoor! Even in de laatjes kijken, alles keurig gevouwen, soort bij soort!

Lida zei

Beterschap met de zieke en weer een prachtig blok en ja jammer van de tijd, maar opruimen moet zo nu en dan gebeuren! Fijne dag, groetjes
Lida

Anoniem zei

heerlijk, je plek weer zo netjes opgeruimd.Ik wilde inderdaad al zeggen,klopt je blok wel?,maar het zal wel tegen een andere aan komen.
ik ben ook met een nieuw projekt bezig, dat zie je ook nog wel een keer.
liefs hermie

Johanna Zweden zei

Sterkte knul, en beterschap ik weet zeker dat oma je zal verwennen
O wat ziet jou kamer er mooi en opgeruimd uit, ik ben gisteren begonnen, maar helaas moest vandaag de beneden boel ook eens gedaan worden, dus ik kijk maar even bij jou hoe het er hier uit moet zien.
Groetjes Joke en een fijne dag