maandag 17 januari 2011

Gisteren op mijn gemak patroontjes zitten tekenen en knippen van het boerinnetje, want dan niets is makkelijker dan een kant en klaar gesneden blokje om aan te werken, ik kan de hele week voort. En dat was maar goed ook, want 's avonds liep het huis vol met volk, alle kinderen en kleinkinderen, het samengestelde gezin bleef maar even, want de kinderen moesten weer naar school vandaag, maar het spookje wilde nog bij oma in bad, want die had vrij zei ze en ze ging weg en wij mochten met haar mee en ik kijk naar mijn jongst DD, ja mam, jullie mogen gezellig een midweekje mee naar Hoenderloo, daar zeiden wij geen nee tegen, ik ben er dus een weekje niet, komen de gesneden blokjes nu even goed uit, of ik het had voorzien ;-)

Nu even iets heel anders gisteren kreeg ik onderstaand mailtje, inmiddels weet ik wat meer van de situatie van de moeder en ze verdient inderdaad een opsteker.


Hallo iedereen, een speciaal verzoekje om te stemmen op baby Kyra er is voor de mama een prijs te verdienen en die mama heeft veel meegemaakt en heeft het heel erg verdiend,anders zou ik jullie niet vragen te stemmen. Dus please?

www.babyplein.nl

7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

O wat gezellig Ines dat je er lekker even tussen uitgaat, je hebt het nodig en verdient, en toen je lapjes aan het snijden was, is date en voorteken geweest.
Fijne tijd liefs Joke

Annelies vdB zei

Geniet van je weekje weg !

Quiltendewilma zei

Oh heerlijk. Voorbereidend werk gedaan..
Nu ga ik even stemmen...
;o)

Lida zei

Nu maar goed dat de boering voorbereid is, dus tassen en koffers gepakt en wegwezen, veel plezier! Groetjes
Lida

Anoniem zei

Het is een Belgische baby toch? De verkiezing is de leukste van Nederland... klopt niet ;) Ik stem op wie ik wil stemmen...

Jane in Wales zei

Heerlijk, zo even weg. Geniet er van. Kom je terug met een boerinnetje? Ik vind het altijd zo leuk staan, die geknipte lapjes in een zakje.
groetjes
Jane

Anoniem zei

Het is echt wel een Nederlandse baby hoor,ik ken ze. Ines je bent een schat en wat een gelukkie dat je al een werkje had voorbereid.
liefs Hermie