maandag 24 januari 2011

nr. 20 Churn dash
Nog één te gaan dan heb ik alweer 20 blokjes van het boerinnetje, ze zijn tot nu tot aak allemaal leuk om te maken en vooral die lieve roosjes maken het er leuker op, nr. 18 heeft al nieuw geknipte stofjes en zit al voor een deel in elkaar, deze week ga ik me weer eens op de huisjesquilt storten.
Gisteren belde het spookje of ze in bad mocht hier, want ze had nog een prinsessepoppetje thuis en die moest voorgesteld worden aan alle andere poppetjes en dat kon alleen als ze hier in bad mocht en 5 minuten later lag ze in bad en had ze weer een heel verhaal met haar poppetjes, aan fantasie ontbreekt het haar niet.
Inmiddels is ze weer 2 tandjes armer, gisteren verloor ze er een en tijdens onze midweek ook een, ze wisselt in razend tempo.

8 opmerkingen:

laurence zei

Very beautiful block !

Quiltendewilma zei

Mooi blok, Ines!! Wat heb je de vaart erin!!

Annelies vdB zei

Wat een leuk blok weer.

Lida zei

Prachtig blok en heel mooi die rozenstofjes! En ik vind dat zo'n lief en vertederend gezicht zo'n tandelood bekkie! Niet vergeten een foto van te maken hoor! Groetjes
Lida

Jane in Wales zei

Wat ziet dat blok er mooi uit, met zulke prachtige stofjes!
groetjes
Jane

katrien zei

Nog een mooi blokje erbij.

Berna zei

Mooi blokje. Dat schiet lekker op. Heerlijk he die fantasievolle meiden.

Balsemien zei

Even helemaal bijgelezen Ines. Fijn dat je zo genoten hebt van een lekker (mid) weekje weg. En fijn dat je zo kunt genieten van jullie Spookje... Het groot worden gaat zo snel...