zondag 16 januari 2011

Gisteren maar een paar steekjes gedaan, want mijn broer en schoonzus waren op bezoek, ze zijn net terug uit Australië en gaan er nooit meer heen in de zomer, want ook kerst en oudjaar met een temperatuur van 35 tot 40 graden is niet leuk. Ik zal jullie wel een paar leuke foto's laten zien van december in Perth.
Hier een kerstkoor die eigenlijk op het podium moesten staan, maar door de hitte zijn ze toch maar snel de schaduw op gaan zoeken.

De kerstman met zijn elf, hij had toch maar zijn jas uitgetrokken.

Een bloemenzee.

En wat dachten jullie van de voeten van mijn schoonzus, ze kwam er pas thuis achter dat ze de hele dag zo gelopen had ;-))

Ze hebben het geweldig naar hun zin gehad en met alle foto's die ze daar gemaakt hebben, waren wij er ook een beetje bij, want ik zou toch erg graag mijn halfbroer weer eens willen zien, maar dan moet er eerst een schip met geld binnenlopen en dat zie ik niet zo snel gebeuren.

7 opmerkingen:

Berna zei

Schoonzus misschien toch een zonnesteek opgelopen? Nee, kerst in de zon lijkt me niks.

Lida zei

Gewoon meedoen met een loterij meid en dan net als wij hopen op de hoofdprijs! Misschien komt jullie droom dan ook uit! En Kerst in de hitte, nee bedankt, heb het een keer gehad en vond er niks aan! Dus liever het voorjaar daar bezoeken, dan is alles op zijn mooist! Groetjes
Lida

Cindy at her Country Home zei

Wat fijn Ines dat je er op deze manier toch een beetje erbij bent geweest...., en wie weet mag jij op een prachtige mooie dag je halfbroer ook eens in je armen sluiten!
Ben je al wat opgeknapt?... hoop dat vandaag een zonnestraaltje je beter maakt maar volgens mij gaat het al de goede kant op met jou, veel liefs van Cin x

Cybele's patch zei

Leuke foto's Ines. Kerstmis in die vreselijke hitte went nooit voor een Nederlander. Wij hebben 4 jaar down under gewoond en Kerstmis voelde nog altijd heel kunstmatig. Kan me voorstellen dat je schoonzus de draad een beetje kwijt was toen ze in haar slippers stapte :-))

Quiltendewilma zei

hahaha.... geweldige voeten!!
;o)

Yvonne aka sommeke zei

Haa, ik las dat je oor geen pijn meer doet!
Vreemd hé, kerstmis in die hitte!
Lachen met de voeten van je zus!

Shirley zei

Heb dit ook aan den lijve ondervonden in '86, eens maar nooit meer, als het kerstmis is wil je warme chocomelk en de frisse wind om je oren.