woensdag 12 januari 2011

Gisteren vond ik er nog 3 onderin mijn bak en zelf heb ik er nog 5 bij gemaakt, de stand is nu 28, ik schiet dus lekker op, vandaag ook weer een paar en op zoek naar stof voor de sashings, want dat wordt nu wel tijd natuurlijk.
Het oor is jammer genoeg nog hetzelfde, maar het zou ook een wonder zijn als de antibiotica zo snel zou aanslaan, maar het kan zomaar vandaag gebeuren ;-)

6 opmerkingen:

Heleen zei

Gelukkig dat er toch nu wat aan je oorpijn wordt gedaan. Ja al die medicijnen ben ik ook niet zo van maar ja soms kom je er niet onder uit. Lekker dat je weer een werkje hebt opgepakt. Nu mijn GDO top klaar is ga ik ook verder met de LIB.

Katrien zei

Mooi geheel heb je al.

Berna zei

Dat schiet al lekker op.

Corrie zei

Tjeeee Ines wat een drama toch met je oor, ik heb het een paar weken gevolgd hoe beroerd je ervan was en omdat ik na de griep een bijholte-ontsteking kreeg mét oorpijn vreesde ik dat het mij ook zou overkomen. Tot nu toe gaat het goed, maar echt over is het nog niet.
Ik hoop zó dat de antibiotica aanslaan, vreselijk dat pillen eten, maar laten we maar blij zijn dat ze er zijn, zonder kunnen we inmiddels niet meer. Mooi zeg al die LIB-blokken en wat heb je er ineens toch veel meer dan je dacht, dat gaat snel!
Groetjes van Corrie

Hennie zei

Prachtig Ines het eind is in zicht, succes ! ! !
Groetjes Hennie.

Mirjam zei

Wat gebruik je een mooie kleuren!!!