dinsdag 11 januari 2011

Gisteren weer gewerkt aan de LIB en ik heb inmiddels 20 kant en klare blokjes, ik schiet dus aardig op, nu maar eens op jacht gaan naar de sashings, ik moet er nog een kleur bijzoeken, het zal wel bruin worden, maar wie weet vind ik wat anders net even mooier, we zien wel.
Gistermorgen bij de dokter geweest en die schrok van de ontsteking, zo ernstig zag hij ze zelden en ik maar denken dat het vanzelf over zou gaan, zei ik tegen hem, ik heb een pittige antibiotica kuur gekregen en een neusspray die ik ook moet gebruiken als de ontsteking al weg is en tegen de pijn 4 x dgs 2 paracetamollen en ibuprofen, dat werkt een beetje tegen de pijn, maar een mens moet toch wat voelen, de doeefheid kan nog wel een poos duren, ik durf het aantal pillen niet eens meer te tellen die ik nu moet slikken, want ik slik al aardig wat per dag en nu dit erbij, ik voel me net zo'n chemische fabriek, hopelijk vlieg ik niet in brand ;-)
Ik denk dat ik vandaag maar weer even verder ga met de LIB, want het schiet nu toch wel op en weer eens een affo zou wel fijn zijn.
Buiten is het grauw en grijs, maar binnen met de sfeerhaard aan ziet het er gezellig en warm uit, straks even een boodschap doen met mijn moeder, die is gelukkig weer helemaal de oude en daarna lekker naar huis en er niet meer uit.

8 opmerkingen:

katrien zei

Mooi je LIB.
En toch nog medicatie ,beterschap hoor.

Quiltendewilma zei

Hopelijk helpt het net zo goed als bij mij. Ik begin eindelijk op te knappen....
Beterschap!!!

Miriam zei

Wat is je LIB toch een plaatje!!!

Pfff, heftig zeg, zo'n ontsteking. Hopelijk slaat je kuur goed aan: beterschap ermee!

Groetjes
Miriam

Johanna Zweden zei

Zo vanuit de lappenmand kom ik jou even steunen, het zit je nog steeds niet mee hé!
Zitten we samen met een ontsteking en antibiotica, we beginnen het nieuwe jaar lekker hé!
beterschap en een knuf
En je quilt schitterend.
Liefs Joke

Anoniem zei

je bent er maar mooi lang zoet mee, die antibioticakuur werd ook tijd. Ik zit hier ook met grieperige kindjes en Oma is gelukkig nog niet ziek. Beterschap en ik bel je nog wel als het hier rustig is.
Doei, liefs Hermie

willeke zei

Je maakt maar mooie dingen, gelukkig kun je er ook aan werken als je zo'n pijn hebt. Heel veel sterkte voor je oor, ik hoop dat het snel over is.
groetjes, willeke

Jane in Wales zei

Je LiB wordt prachtig!
Ik hoop echt dat die infectie gauw weg gaat nu met de antibiotica.
groetjes
Jane

Marieke zei

Mooi, ziet je LiB eruit: prachtig. Heel veel beterschap met je oor: hopelijk werkt de antibiotica (en de pijnstilling).