zaterdag 8 augustus 2009

YESSSSSSSSSSSSSSS


En hier is hij dan, mijn egelenquiltje eindelijk af en nu kan ik rustig achterover leunen en morgen genieten van het 40jarig huwelijk van onze vrienden en ook dat hij 65 is geworden, het wordt een speciaal feest want hij is 10 jaar geleden al opgegeven, hij heeft kanker en ze kunnen de haard niet vinden, ze dachten dat hij maar een maand of 6 te leven had, het zijn inmiddels 10 hele jaren geworden, de ziekte woekert langzaam voort en veel kunnen ze niet voor hem doen, het lopen gaat steeds slechter, want de tumor in zijn schaambeen groeit langzaam door, plassen kan niet meer, maar hij is er nog steeds en zijn kwaliteit van leven is nog steeds redelijk goed, ze gaan er beide heel goed mee om, we eten regelmatig bij elkaar en genieten dan van deze kostbare momenten en er worden vele bomen opgezet.
Morgen wordt een geweldig feest, met hun kinderen, kleinkinderen en al hun vrienden en dat zijn er heel wat en ondanks zijn ziekte is er toch veel om dankbaar te zijn.

Tja ik kon het niet laten om nog eens mijn kast te laten zien en hij is nog netter geworden ;-)
Ik heb de pannen onderuit de kst gehaald en die bovenop gezet en de plek van de pannen opgevuld met de frituurpan, broodbakmachine en oude koffiezetapparaat, die gebruik ik bijna niet en daar hoef ik ook maar een enkele keer voor te bukken, dit is veel handiger, het word nog wel eens wat hier :-D

16 opmerkingen:

Hennie zei

Je quilt is erg mooi geworden altijd leuk als je weer een AFFO kunt showen.

katrien zei

Leuk is je engelenquiltje geworden.
Veel plezier morgen.

A3jana zei

Wat een schattig quiltje is dat geworden Ines!
Nou, je hebt wel even lekker geruimd zeker? Je moet niet bij mij in de kast kijken die als voorraad kast gebruikt wordt PPFFF
Wat is dit netjes bij jou!!
Is wel een idee, dat kleine kastje onderin, zie je niet gelijk alle troep achter de deurtjes. ;-))
groetjes, Adrie

A3jana zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cisca zei

Mooi, je engelenquiltje en heel toepasselijk. Fijn, dat het op tijd klaar was. Een heel mooie dag morgen!
Je kast is heel netjes geworden, makkelijk met die grote laden.
Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Véél plezier straks!
Jouw kado zal met open armen worden ontvangen, zooooo mooooooi!

quilting Jeannet zei

Het is een lief quiltje geworden Inez, altijd leuk die engelen, e kan er van alles mee maken, naast de grote quilt zijn ze heel leuk voor kleinere projecten, veel plezier vandaag.

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Hoi Ines,
Het is een heel schattig quiltje geworden. Wat fijn dat ze nu hun 40 jarig huwelijk kunnen vieren met de hele familie. Veel plezier vandaag.
groetjes Hermie

Annelies zei

Wat is het een mooi quiltje geworden !! Heel veel plezier vandaag.

Klaske zei

Die is leuk geworden Ines!!Veel plezier vandaag!!

lappenleintje zei

Je quiltje is een schatje geworden, waar ze vast heel blij mee zijn. De opruimwoede is toch niet digitaal overgeslagen hoop ik?
Veel pleier op het feest vandaag!

Groet, Leintje

wilma zei

Wat een schattig quiltje, Ines!!

Cybele's patch zei

Wat een lief quiltje is het geworden. Je vrienden zijn er vast heel blij mee. Je kast is heel netjes. Ik zal er een voorbeeld aan nemen!

Cindy at her Country Home zei

Ooohhhh Ines, ben weer terug van weggeweest was te druk met van alles en nog wat om te bloggen en lekker op vakantie geweest in Italie/Kroatië. En nu heerlijk de blogberichten bijlezen. Wat heb je een mooi vriendschaps quilt gemaakt, TE GEK! Koester inderdaad die speciale dag met elkander al heel speciaal om de feestdag mee te mogen maken. Enne heb nog een weekje vrij en kijk ook naar m'n keuken, dus als jij nog tijd over heb hihihih.... Veel liefs en een mooie, gezellig en fijne feestdag Hartengroet van Cin x

Inge Slaats zei

Schattig dat quiltje en ja, je kast is heel mooi opgeruimd!

Balsemien zei

Mooi Ines je quiltje! Ik wens jullie een heel fijn feest met jullie vrienden.