zaterdag 29 augustus 2009

Trouwjurk en doosjes


Gisteren met de jongste DD en het spookje naar Leiderdorp geweest en naar Barokke kindermeubeltjes gekeken, wat een schattige dingen hebben ze daar, het spookje wist niet welke stoel ze nu het mooiste vond, we gaan er nog een keer naar toe als het nieuwe kamertje van haar klaar is en dan koopt ze een stoeltje die qua kleur bij haar kamertje past.

Ook hadden ze daar een sale hoek en daar stonden allemaal zeer verleidelijke kistjes voor mij, om nu niet gelijk een aanslag op mijn portemenee te doen, heb ik heel snel
2 wit/blauwe kistjes, een bijpassend rekje en een schattig juwelenkistje gekocht, met als schadepost € 24,-- dat is toch niet teveel voor zulke mooie kistjes, er passen genoeg lapjes in, ik ga dus op mijn gemak bij elkaar passende stofjes uitzoeken en die daarin opslaan, opgeruimd staat toch altijd netjes ;-))

En dan blijft alleen de trouwjurk nog over, vanmiddag ga ik met oudste DD en haar schoonmoeder een trouwjurk passen en kopen in Castricum, ze hebben daar een keuze waar je U tegen zegt en tegen normale betaalbare prijzen.
Fijn weekend allemaal.

Ik krijg net een telefoontje van mijn dochter, dat de winkel gesloten is vanwege de Mexicaanse griep, dus geen trouwjurk vandaag.

5 opmerkingen:

Annelies zei

Veel plezier vandaag !

Johanna Zweden zei

O wat jammer, wat een teleurstelling!
Denk je niet dat er een beetje een hetze is uitgebroken over die Mexicaanse griep!! vraag me af, als de mensen nu gewoon de griep hebben, die dan ook meteen maar de Mexicaanse hebben!
Vind het jammer voor je dochter, en jullie, want je verheugd je toch op zo iets, en dan valt het in het water!
Wat een prachtig kastje is dat blauwe, nu je bent goed geslaagd, dat is een ding wat zeker is!
Groetjes Joke

quilting Jeannet zei

Het moet niet gekker worden.....gesloten vanwege de maxicaanse griep, als het huwelijk van je dochter maar door kan gaan en de ambtenaar niet ziek is......

groetjes, Jeannet

Cybele's patch zei

Jammer van jullie dagje uit! Je kistjes zijn wel heel erg leuk Ines. Een luxe om je lapjes daarin te bewaren.

Anoniem zei

nog nooit heeft het woord "spookje"zo lief geklonken
geniet altijd erg van jouw gezellige logjes ,maar reageer niet/weinig ....sorry...maar ik lees wel met plezier!!!groetjes hilly