maandag 17 augustus 2009


Alweer maandag, de tijd vliegt voorbij, jomt ook door de drukte denk ik.
Zaterdag was het heel gezellig op Larissa's verjaardag, mevrouw wilde alleen geld want ze is aan het sparen voor een laptop, vroeger wilde je een pop, de tijden zijn verandert en hoe :-))
Zondag was het redelijk rustig, in de namiddag kwamen het spookje met haar ouders, ik had nog vlees over van zaterdag en dat had DH al op de plaat gegaard, daar heb ik gisteren een lekkere ragout van gemaakt en er rijst bij geserveerd, ze hebben niet gegeten maar gevr........
Het spookje is blijven slapen want die is vandaag de hele dag hier, morgen komen Aaron en Larissa hiwer logeren tot en met woensdag, dan gaan ze een dag naar huis en komen ze weer logeren, dus het wordt een aardig druk weekje, tussendoor mijn moeder ophalen en boodschappen doen, maar het zal best wel weer gezellig worden.

Zaterdag een nieuwe printer gekocht, er was niets meer te doen met de oude en laten maken kost meer dan een nieuwe, we leven echt in een wegwerp maatschappij.
Ik heb gelijk maar 4 patroontjes uitgeprint van Gail Pan's Christmas memories en de eerste is af, het is een leuk werkje om even tussendoor te doen, want elke dag aan de sterren begon me danig te vervelen, verandering van spijs doet tenslotte eten.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

leuke stitcherie. het bruidsjurkje is enig, wat zal dat lief staan straks. Veel plezier op De Dag

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

katrien zei

Leuk blokje hoor.

Tineke zei

Zo zeg, jij hebt het maar druk met al die logeerpartijen. Het lijkt me wel een gezellige boel bij jou. Nog van harte gefeliciteerd met je kleindochter. Je borduurwerkje is mooi geworden.

Annelies zei

Wat is je blokje leuk geworden !

Inge Slaats zei

Mooi blokje, leuk om te doen hè!

Cisca zei

Wat een mooi blok is het geworden met dat ruitstofje eromheen. Weer heel iets anders. Wat een gezellige drukte is het altijd bij jou, je moet wel heel veel energie hebben.
Heerlijk, hoor.
De jurkjes zijn ook heel erg mooi, wat zullen ze er prachtig uitzien!
Groetjes, Cisca

Heleen zei

Hij is leuk he, die sticherie. Inderdaad lekker werkje voor tussendoor. Wat een chique jurken voor die meiden zeg! Zal wel heel gaaf staan.

Cybele's patch zei

Mooi blokje Ines.
Zo te lezen wordt het een een drukke maar gezellige week voor jou. Veel plezier met de kleinkinderen!

Balsemien zei

Hoi Ines, ik las ergens dat je een duizendpoot bent, nou dat klopt wel! Altijd in de weer met zoveel verschillende dingen!