donderdag 27 augustus 2009


Ligt het spookje hier niet heerlijk te slapen in oma's stoel, zo af en toe doet ze een middagslaapje, ze zal het nog nodig hebben. Haar moeder ging het eerste schooljaar halve dagen naar school, die kwam tussen de middag thuis, ging op de bank zitten en viel al voor haar lunch in slaap :-))
Straks moet mijn (v)echtgenoot zich weer even melden bij de huidarts voor zijn jaarlijkse controle op huidkanker, we hebben zelf 2 plekjes gevonden en die zien er verdacht uit, hij heeft ook een paar keer in de zon gezeten zonder bescherming en hij weet dat hij dat niet moet doen, het zal wel weer weggehaald moeten worden en hopelijk valt het weer mee.

Ik heb de hele week nog niets quilterigs gedaan, wel een paar steekjes geborduurt aan een Gail Pan blokje, meer niet, ik heb het gewoon nog veel te druk en als ik zo moe ben dan zit ik af en toe alleen maar op de bank tv te kijken en komt er niets uit mijn handen.
Mijn moeder straks ophalen en even haar wekelijkse boodschappen doen en verder wilde ik niets doen en dan vanmiddag eindelijk weer even wat borduren en quilten.

12 opmerkingen:

Dorine zei

Wat een schatje en zo vol overgave slapen.
En wat moeten die kleintjes toch ook al veel. naar school en spelen Ja daar word je moe van.
groetjes Dorine

martine zei

Wat heb jij toch een druk bestaan.
Ik vind het zo knap dat je nog energie over houdt voor handwerkjes.
Lief plaatje van je kleindochter.

Cisca zei

Wat zijn ze toch lief en vertederend als ze slapen, hè.
Groetjes, Cisca

Heleen zei

LIEFFFF! Straks als alles weer rustiger is en het weer is minder warm komt het quilten vanzelf wel.

lappenleintje zei

Mens, doe het toch ook eens wat rustiger aan. Je rent of je 20 bent, maar dat benn je niet hoor. Kijk maar eens goed in de spiegel! Ik herken dat ook hoor, het altijd maar doorrennen en dan af en toe helemaal geen puf meer hebben. Je moet me wel één ding beloven: van de Sweet ga je van elk steekje genieten, want daar doen we niet aan wie het eerste is! Niets moet, en alles mag.
Doe kalm aan en groetjes, leintje

Annelies zei

Wat een lieve foto van je kleindochter !

wilma zei

het is een heerlijk spookje!! Hopelijk valt het weer mee met je vechtgenoot!!

Lida zei

Hoi,
Die verbouwing zit nog in je en die moet je er even uit laten komen! Maak je dus vooral niet te druk, maar kruip naast die kleine schat en doe ook een lekker tukkie, quilts en stofjes lopen niet weg! Echt niet!! Nog succes bij de huidarts en hoop dat het allemaal goed komt!
Groetjes
Lida

J.I.M. zei

Wat leuk lezen bij jou. Ik heb genoten van je leuke logjes.En heerlijk om een heerlijke kleindochter te hebben. (spookje) Ik hoop dat alles weer goed is met DH sterkte!! Groetjes José

Guute zei

De slaap der onschuldigen.... En 't hoeft niet altijd quilten te zijn. 'k Heb deze week geen enkele steek genaaid maar wel veel gecomputerd.

Jantine zei

Wat een geluk dat het meeviel bij de huidarts, dat zal spannend zijn geweest! En spookje ziet er uit als een lekker ding. Ik had vandaag een klas vol kleuters en die waren ook afgeknoedeld na hun eerste week!

Anoniem zei

Wat een geluk, heerlijk !!

DH en zo'n liefff slapend spookje !!

MM