woensdag 12 augustus 2009

Jara en sterren

Weer een klein beetje tijd, nou ja tijd......het spookje heeft hier lekker geslapen en had vannacht een plasongelukje, dus dat was bed verschonen, spookje troosten dat het niet erg was en weer gaan slapen, maar dat duurt dan even en vanmorgen om 8 uur was madame alweer fris en fruitig goedemorgen aan het roepen en zei dat ze van slapen heel erge dorst had gekregen, tja.......dan kan je moeilijk blijven liggen, nu zit ze voor de tv de film Bambi te kijken en daarbij zit ze af en toe te schaterlachen van zijn capriolen en die van stampertje, het is en blijft een schitterende film, waar zelfs oma en opa nog van genieten.
Jongste DD is druk bezig met pakken en het organiseren van de komende verhuizing, ze krijgen 15 september de sleutel, maar er hoeft zo weinig gedaan te worden in het huis, de badkamer is van 2008, de keuken van 2007, de tuin en het buiten- en binnenschilderwerk zijn dit jaar nog gedaan, ze hoeven dus alleen de puntjes op de i te zetten en het huis eigen maken en dan zijn ze met 2 weken en misschien wel eerder, over. Het is wel ontzettend leuk om de buurtkinderen te horen zeggen dat ze het fijn vinden dat Jara hier komt wonen, ze zijn allemaal gek met haar, de grote en de kleine kinderen, dus DD moet er rekening mee houden dat de kinderen allemaal over de vloer komen, maar dat vindt ze alleen maar gezellig, dan is er weer een huize de Zoete inval bij ;-)

Ik ben druk bezig met de sterren voor de Antieke quilt en zie met verbazing dat sommige alle 28 sterren al af hebben, ik doe er hooguit 1 per dag en ben blij dat Guute nog op vakantie is, want anders wordt er misschien alweer om het 4e deel geroepen, ik doe het op mijn gemak met de hand en straks komt daar ook nog de Memoryquilt bij en ik wil de blokjes van Gail Pan ook nog maken voor de kerst, genoeg te doen dus en vervelen is er niet bij.

11 opmerkingen:

katrien zei

mooi je sterren,ook ik doe hem met de hand,degenen die al klaar zijn gaan dus nog een tijdje moeten wachten op deel 4 ,want deel 3 is nog niet uit.

Berna zei

Erg mooi je sterren. Met de hand worden ze veel mooier he?

Annelies zei

Je sterren worden erg mooi !

lappenleintje zei

De sterren is deel 3, en da's nog niet geplaatst hoor! Werk je dus maar niet over de kop, en wees gerust, want ik ben nog niet met snijden begonnen. Zo dadelijk ga ik Roosje ophalen bij de creche vandaan, want de kleine man blijft in het ziekenhuis in afwachting van de uitslag van het afgenomen hersenvocht. Wanneer de ouders terug komen weet ik dus niet, maar ik kan me niet goed concentreren met alle telefoontjes tussendoor en dan snij ik maar liever niet, want een fout is zo gemaakt.Ik maak me ook veel te veel zorgen!
Groet, Leintje

Anoniem zei

He gezellig dat kleine grut !!

Hier is de boel net ook op de kop gezet door 2 van die hummels. Nu kan oma weer even bij komen.
Alhoewel mijn eigen puber van 16 roept ook alweer om zijn ma !!;-))

Je sterren worden prachtig, knap hoor !!
Guute mag al bijna thuis komen denk ik. :-))

mm

lut zei

Met zo'n klein spookje verveel je je nooit! Wat een lieve meid.
Je sterren worden prachtig.

Inge Slaats zei

Wat een schattig spookje heb jij toch!
Ik ben nog niet eens begonnen aan deel 3, ik wacht Guute maar gewoon af, heb ik nu even tijd om aan alle andere dingen te werken, die ik nog heb liggen. Al die projecten van mij, ppffff......LOL

Cybele's patch zei

Wat leuk dat Spookje over een paar weken zo dichtbij komt wonen. Wat zal jij daarvan genieten.
Je sterren worden mooi Ines. Ik ben pas aan de hoeksterren begonnen. Nog een lange sterrenweg te gaan dus.

quilting Jeannet zei

Je sterren worden mooi hoor, en ook met één per dag krijg je ze wel op tijd klaar.
Ik wilde wel dat Guutte deel 4 er meteen bij zette........

groetjes, Jeannet

Crea Annemieke zei

Hoi Ines,

Nou dat vind ik ook hoor rustig aan met die sterren.Voor sommige is het geloof net een wedstrijd.Al wordt die wel ontzettend mooi.
Veel sterkte met je oppas en succes met je handwerk.
Daaag en groetjes Annemieke

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優