donderdag 20 augustus 2009

Soms zit het mee en soms...........


Het was hier vandaag een gekkenhuis en het lijkt wel of er hier een bom ontploft is.
Vandaag werden er 3 nieuwe keukenapparaten gebracht nl. een koel/vriescombinatie, een vaatwasser en een gasfornuis een cadeau van mijn moeder, lief he?
Maar alleen de koelkast werd uitgepakt en de rest werd in de woonkamer gedumpt, want er was niets afgesproken over aansluiten, dat werd dan ook niet gedaan, maar geen man overboord ik heb een handige zoon en de man van mijn moeders hulp zou de vaatwasser verplaatsen en opnieuw aansluiten, maar pas op zaterdag, niet erg, want de vaatwasser stond niet in de weg.
Zoon kwam om het fornuis aan te sluiten en toen wij het uitpakten zagen we dat het een spierwit fornuis was ipv een rvs, balen dus, gelijk de firma gebeld en die komen hem vrijdag omruilen, nu staat er hier in de kamer een fornuis en een oude vaatwasser die naar mijn dochter gaat morgen en een zooitje karton en piepschuim, want als de apparaten niet bevallen moeten we ze terugsturen in de originele verpakking, jullie kunnen je voorstellen hoe het er uit ziet hier. We hebben de nieuwe vaatwasser op de oude plek gezet en vanavond uitgeprobeerd en die doet het goed, de koel/vries ook trouwens en het begint in de keuken poepiechic te worden met de zilverkleurige apperatuur en als het zaterdag allemaal op zijn plek staat en de deuren van de koel/vries zijn ook omgedraaid dan ben ik weer een heel gelukkig mens, want nu ben ik zo moe dat er van slapen niets komt en morgen zijn de kleinkinderen er weer en moeten er de wekelijkse boodschappen gedaan worden met moeders en het wordt nog vies warm ook, ach ja soms zit het mee en soms........
Vandaag is er ook niets uit mijn handen gekomen en morgen zal ik hopelijk weer wat tijd hebben voor mezelf en het derde blokje afborduren en een sterretje maken.

7 opmerkingen:

supergoof zei

Tijd om effe bij te komen! En als het te warm wordt, gewoon effe de diepvries open zetten en ervoor gaan zitten,...
;o)

lappenleintje zei

Wat zal het mooi worden bij jullie! Even door de troep heen kijken, en voor je het weet zit je er helemaal kant bij, en nog even dan beginnen de scholen ook weer en wordt het weer een beetje normaal bij jullie.
Als het zo heel warm is heb je immers ook minder zin om te handwerken, maar die schade haal je zo weer in hoor!

Groetjes van een nog wat bibberige Lein

Cybele's patch zei

Ik voel met je mee Ines. Tegenwoordig moet je inderdaad van te voren regelen als je apparatuur geplaatst wil hebben. Ik vraag me ook regelmatig af waar die degelijke ouderwetse service van de zaak is gebleven. Maar over een paar dagen heb je een prachtige keuken en keert de rust in huis weer!

Anoniem zei

Hey wat lief van je moeder,even in de rommel en dan heb je het wel mooi voor mekaar
groetjes hermie

supergoof zei

Wat is het hier lekker fris!
Denk dat-tie nu wel weer dicht kan,...
;o)

GRANNY'S HOUSE zei

hihihi
Ik heb in de la gelegen ;-)

Jantine zei

Leuk dat je langs kwam op mijn blog trouwens! Enne... ik zie het voor me, die woonkamer van jou. Ach, het is maar voor even, nietwaar?