zaterdag 22 augustus 2009

Er is een bom ontploft...en een vergeten HAL
Hoe bedoel je een bom ontploft........zo zit ik er vanaf gisteren bij, gezellig toch ;-)
Maar het moet eerst een rotzooi zijn voor het opknapt, alleen ga je gelijk andere dingen doen, kasten opruimen, dingen weggooien waarvan je het bestaan niet eens meer wist, maar het wordt er wel ruimer door, ik heb weer overzicht in de meeste kasten, er moet nog aardig wat weggegooid worden, maar daar had ik gisteravond geen puf meer voor.
Straks krijgen we ook nog bezoek van broer en schoonzus, maar die kunnen gelijk aan de slag, want er moet een keukenkastje in de berging worden gezet en de oude vaatwasser gaat naar DD of naar DS.
Morgen mijn moeder halen want die is heel nieuwsgierig hoe alles staat, kan ik haar gelijk extra knuffelen, want het is toch een pracht cadeau wat we hebben gekregen, alleen krijg ik nu niets meer voor mijn verjaardag van haar, vinden jullie dat ook niet kinderachtig ;-)) het is een schat van een mens en van mij mag ze 200 worden.

Dit deel had er eigenlijk vorige maan op gemoeten, maar ik was het vergeten en door de andere HAL's schoot het mij ineens weer te binnen, dus toch nog een update van een bijna affe deel 4.
Fijn weekend!!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

O, OOOO wat erg !!

Maar wat een prachtig cadeau van een heerlijke mams.

Veel succes en straks plezier van de apparaten !!!

marian'ne m

Berna zei

Je bent echt erg :)
Geniet maar van zo'n mams en een fijn weekend.

YokkoBears zei

Wat een mooi cadeau ... dit alles.
En af en toe is het toch goed om even op te ruimen.
Alleen "even" is het nooit, het duurt altijd wel ietsje :-) langer.
Veel plezier met dit alles en een gezellige dag morgen.

Tineke zei

Poeh zeg! Jij kan aan de slag. Mooi haakwerk.

Annelies zei

Geniet van zo'n moeder.
Veel plezier met je haakwerk !

Dorine zei

WAt heb jij het druk gehad, maar het wordt vast poepie chic....
En zo'n moeder koester haar maar..........
groetjes Dorine

lappenleintje zei

Nou dame, jij komt compleet op stand te zitten! Geniet er lekker van als de rommel aan de kant is, en dan even uitblazen, want nog even en dan komt de Sweet!!!

Groetjes, leintje

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優