dinsdag 19 augustus 2008

Een hele familie beer :-)

Vanmiddag het berenboekje ontvangen, zondag besteld en vandaag al in huis. Larissa stortte zich gelijk op het boekje, want oma stond te koken en die had toch even geen tijd om te neuzen, dat heb ik inmiddels wel gedaan :-) en wat een leuke beren staan er in, ik begin maar bij een beginners beertje, lijkt me een goeie oefening.


Larissa heeft er uiteraard al een uitgezocht en het wordt Henny, een witte meisjesbeer met een rose jurkje, ik had ook niet anders verwacht van deze kleindochter, het is zo'n lekker ding met haar vandaag geworden 7 hele jaren.

Aaron heeft nog niet gekeken, maar ik denk dat hij voor een stoere gekke beer kiest, een waarbij je al moet lachen zodra je hem ziet.

Morgen mag Jara van 2 1/2 er een uitzoeken en volgend weekend de kinderen uit het samengestelde gezin, zoals dat tegenwoordig genoemd wordt, ik ben voorlopig onder de panne en ga maar eens in mijn wol duiken.3 opmerkingen:

Annelies zei

Leuke beertjes hè. Ik was ook zo blij met dit boekje.
Heb er nog niets uit gemaakt.

GRANNY'S HOUSE zei

Larissa zit met argusogen te kijken naar mijn gebrei, want het oefenbeertje moet snel af zijn, want dan kan oma aan haar beer beginnen :-) maar het zijn inderdaad hele leuke beertjes

lut zei

Dit is een heel leuk boek. Ik heb het ook. Veel succes met breien!