donderdag 28 augustus 2008

Arme Hennie

Daar zit ze dan, met haar hoofd naast zich en haar ledematen om haar heen en dat alleen maar omdat ik weer oogjes vergeten ben, maar ik had het ook zóóóóó druk met alles en niets.

We hadden vandaag de laatste zomermarkt en samen met dochter en kleindochter zijn we onze slag gaan slaan, alhoewel zij sloeg haar slag en ik liep met kleindochter mee, tot we bij een bepaald kraampje kwamen en ik daar zo'n leuke meelpot zag staan, met daarnaast een klein zusje zonder deksel en aangezien ik gisteren al zo goedkoop uit was met mijn katoen, mocht ik deze 2 potjes kopen, ik heb er alleen nog geen plek voor gevonden, maar dat gebeurt nog wel, het was gewoon een kwestie van hebben.
Daarna mijn moeder van 85 opgehaald en met haar boodschappen gedaan, ze blijft dan ook altijd eten en dat vinden we allemaal heel gezellig.
Het was weer een welbesteeds dagje en morgen..............morgen hoop toch eindelijk de oogjes voor Hennie te hebben, nu weer aan de slag met Catootje, die vordert gestaag.


2 opmerkingen:

lut zei

Ja, sorry, maar Hennie is wel nog een zielig hoopje hé :-) Zo zonder oogjes is ook maar niets. Vandaag terug op boodschap. Dan staat hier morgen een lieve Hennie op je log.
Mooie potjes!!

GRANNY'S HOUSE zei

Ja he, ik kon ze niet laten staan