zaterdag 2 juni 2012

We hebben een heerlijke week gehad, hier staat mijn DH de paarden te aaien, die kwamen elke dag een appeltje halen.
Hier wilde het spookje lekker gaan zonnen, maar ja, dit gebeurt er als je aan de verkeerde kant gaat liggen.
Hoe wij het doen weet ik niet, maar tijdens elke vakantie hebben wij een huisdier.
Het spookje ging hier haar papa insmeren en ze genoten er beide van.
Nog een dan, hier ligt ze te lezen en echt te lezen, heerlijk om haar dat te zien doen, want tenslotte zit ze nog maar in groep 2, we zijn dan ook best wel een beetje trots.
En dan denken jullie natuurlijk dat ik heel veel gedaan heb......nee dus.....6 huisjes zijn er gemaakt en ik heb wat steekje achteruit gestoken en wat vooruit.
Woensdag heb ik samen met mijn vriendin de resultaten bekeken van alle steekjes die ik tot dan toe gedaan had en zij wees me op een paar dingen, waardoor de stofjes en de blokken, niet de uitstraling kregen die ze verdiende en ze had helemaal gelijk, nogmaals dank Hermie, want nu zie ik pas hoe het moet.
In Doetinchem liep ik dit boek tegen het lijf en ik kon het niet laten liggen, want tenslotte is het volgend jaar weer Pasen ;-)
Verder ben ik begonnen met het breien van DE POP, ik wilde jullie het boek en het begin laten zien, maar de batterijen zijn leeg, dus dat houden jullie nog tegoed.

5 opmerkingen:

katrien zei

Heerlijke dagen hebben jullie gehad.

Toch weer 6 huisjes erbij.

Inge zei

Oh wat zijn die foto's leuk. Je voelt het lekkere weer.
Daar zijn vriendinnen ook voor hè, om je een duwtje in de goeie richting te geven.
Ik ben erg nieuwsgierig naar DE POP!

A3jana zei

Hai Ines, zo ook weer terug in het Alphense! Ik ga juist in de komende week op vakantie. Mijn huisjes gaan mee om verder gequilt te worden, dan ook nog wat stofjes om een nieuw projektje te beginnen, weet nog niet precies wat ik ga doen, maar ik zit te denken aan stadje bouwen. Ik heb veel uni- en batik stofjes die ik daar goed voor kan gebruiken.
Jouw huisjes schieten ook al lekker op en ik vind ze erg leuk.

Cybele's patch zei

Een gezellig en ontspannen weekje zo te zien. Ben wel benieuwd wat er aan je huisje is veranderd.

Gonny zei

Veel steekjes hoeven er ook niet gezet te worden. Als je maar genoten wordt!!! (Aan de foto's te zien werd er ook genoten :-))