maandag 11 juni 2012

Gisteren hebben mijn SIL en ik de quilt voor haar kleindochter gedubbeld, ze had eerst een fleecedeken als achterkant gebruikt, want dat vond haar dochter zo lekker zacht, maar dat is een heidens karwei om door te pitten, nu heeft ze er een mooie roze achterkantstof bij gekocht en kan ze hem gaan quilten.
Mia zet hem op je kan het en de quilt is SCHITTEREND!!!!!!!!!!
Ik heb daarna lekker zitten breien aan de pop en ik denk dat hij vandaag wel afkomt, dan moeten er ook nog haren geïmplanteerd worden, oogjes moet je trouwens ook breien en  nog een jurkje, morgen kan ik jullie misschien wel een bloot popje laten zien.

7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat is het toch een schitterend quilt, Mia liet het me zien toen ik bij haar was, en heb er met open mond naar staan kijken.
Brei ze vandaag
Fijne maandag groetjes Joke

Lida zei

Leuke quilt maakt jouw SIL, fijn om er samen even aan te rijgen zo kan ze weer lekker verder! Veel plezier met je steekjes, groetjes
Lida

Hermie zei

Dat is een prachtige quilt Mia, het zou zonde zijn als je er fleece tegen aan zet. Goed gedaan met zijn beiden. Nu kun je met plezier doorquilten Mia.

Gonny zei

Mooie quilt van Mia. Echte meisjes kleuren en toch vrolijk door het groen en blauw (?). Als ze dit al heeft gemaakt zal het quilten ook zeker lukken !!!
Ik wacht rustig af hoe de pop er uit gaat zien...

Cybele's patch zei

Wat een lief quiltje. Daar zitten een paar uurtjes werk in! Goede keuze om er een echte quilt van te maken.

Shirley zei

Wauw wat een mooie quilt, en goede keuze, geen fleece, hoewel dit wel goed blijft in de was als je een goede kwaliteit neemt, het doorquilten is ook met de machine best zwaar.

Corrie zei

Dat is zeker een schitterend quiltje zeg en ik ben erg benieuwd naar je blote popje ;- )
|Dank voor je reactie bij mij Ines, lieve groetjes van Corrie