maandag 11 juni 2012

Ik dacht pop af te kunnen hebben, maar ik had niet de goede wol voor de ogen, morgen even naar de wolwinkel, want ik kan pas verder breien als de gaten gedicht zijn.
Zo zit hij iedere avond, kussen op de tafel ter verlichting van de billen, of hij zit in de slaapkamer te kijken, want af en toe wil ik wat anders zien,
Ach het is maar een paar weken.............maar dan begint de Tour en krijgen we de Spelen ook nog, het leven van de vrouw van een sportminded man gaat niet over rozen ;-)

10 opmerkingen:

Martine zei

Wat ben je al ver met de pop. Ben benieuwd wat hij aan krijgt.

Ellie's Quiltplace zei

Succes met pop :o)
Hier hetzelfde... voetbal voetbal en nog eens voetbal. Alles wordt opgenomen, zodat er geen seconde gemist moet worden. Maar ik vind het niet erg. Ik zit ernaast op de bank en ik werk aan mijn quilt. Bij de voetbal hoef ik niet zo vaak op te kijken als bij bv een film, dus mijn quilts schieten zo wel lekker op ;o)

Annelies zei

Wat ben je al ver met je pop.
Hoe dacht je dat het hier in huis ging met drie mannen ?

Ans zei

Als wij maar lapjes in onze handen hebben, is het toch niet zo erg, een sport kijkende man.

Hermie zei

wat zijn wij zielig he? Gelukkig hebben wij onze lapjes(en ik een extra quilt(LOL)

Lida zei

Wordt wel leuk! Zo zat mijn vader ook altijd tv te kijken! Leuk om dat ook een ander te zien doen! Fijne dag
Lida

quilting Jeannet zei

Wat zal je pop leuk worden! knap dat je dat kan, maar ja, na zoveel jacobussen....

Gonny zei

Knap dat 'fijne' rondbreien van de armen en benen. Mijn ML kijkt ook graag de voetbal, gelukkig hoofdzakelijk alleen het Nederlandse team. De tour kijkt hij ook graag. Wij hebben geen tweede toestel maar net wat de andere zeggen: lekker bezig met de lapjes...

Nardy zei

Wat een leuke pop maak je! Het gaat hier net zo, maar ik zit in de keuken met mijn lapjes! Groetjes Nardy

Shirley zei

Haha, die mannen en voetbal, ik krijg er bijna een sik van, want na de wedstrijden zappen ze snel naar een ander net, waar kerels aan tafel er verder over gaan praten, wel grappig hoor, maar mijn mannen (zoon en wederhelft) praten mee alsof ze ook aan diezelfde tafel zitten, en dan gaat de helft van het gesprek op tv ten onder in het geklets van mijn mannen, die veel minder grappig zijn. En daar krijg ik dus scheve naadjes van. Mannen.