zondag 3 juni 2012

Het boek kwam voor de vakantie en ik dacht dat ik dan ook wel even zo'n pop zou breien, maar dat viel tegen, ik heb bijna niets gedaan. Gisteren toch maar begonnen, ik heb in Doetinchem het garen gekocht, geen Falk, want dat is daar en hier niet te koop, maar ik heb nu een mooie katoenen met acryl garen en dat breit lekker, alleen aan het strakke breien moest ik erg wennen, mijn duimen doen er zeer van en pas bij de 5e keer was ik tevreden, en zien jullie het eerste been van een meisjespop. Ze krijgt rose haar want dat heeft het spookje uitgezocht, en het haar moet in een staart.
Morgen naar het ziekenhuis voor mijn knieën, ik krijg in iedere knie een soort gel gespoten en moet dan in een soort fiets apparaat voor een uur en dan zou ik weer normaal op moeten kunnen staan en zonder pijn de trap op en af lopen, als dat toch eens waar is. Ik neem denk een huisje mee om te bouwen, tenminste als ik daar iets kan doen en voor alle zekerheid mijn breiwerk, want dat kan overal.

5 opmerkingen:

Dorine zei

Sterkte morgen in het ziekenhuis hoop voor je dat het meevalt

Heleen zei

Oh, maar die pop gaat je wel lukken hoor! Als je apen kan breien ka je dit ook. Ik vond de pop makkelijker als de aap.

Lida zei

Sterkte vandaag met je been en ik hoop dat het werkt! Succes met het breiwerk ziet er erg roze uit! Grijns!! groetjes
Lida

Hester zei

Sterkte vandaag in het ziekenhuis

Wieke van Keulen zei

Wat heeft jouw spookje weer iets orgineels uitgezoch; rose haren - moet kunnen toch? Ik wens je voor morgen heel veel succes toe; spuiten zijn nooit leuk, maar als het uitkomt, wat ze je beloven, dan heb je daar alles voor over, toch? Jammer dat je morgen niet op je fiets kunt breien...
Groet, Wieke