woensdag 6 juni 2012

I.p.v. een huisje en steekjes maken heb ik toch maar weer een been zitten breien, het zijn ook een beetje hectische dagen hier en dan kom ik gewoon niet aan quilten toe en dan is zo'n breiwerk net iets makkelijker te pakken.
Als we op vakantie zijn geweest, ook al is het maar een week, dan is mijn moeder weer helemaal van slag en dan duurt het weer even voor ze weer een beetje zichzelf is, de huisarts had al zo'n vermoeden dat we weg waren en die belde ook nog even, het valt ook allemaal niet mee als je 89 bent.
Morgen ga we weer even het dorp in en ergens koffie drinken, want dat had ze gemist, hopelijk trekt ze dan weer een beetje bij.
Maar door dit alles heeft pop al 2 benen en kan ik verder gaan met het lijf.

6 opmerkingen:

Lida zei

Ja dat is best een gemis voor haar als jij niet langs komt, dus een extra bezoekje en even de deur uit zal ze wel waarderen! Je benen zien er goed uit! Proest! Groetjes
Lida

Annelies zei

Ja, ook mijn moeder was weer blij dat ik weer in de buurt was.
Succes met breien.

Quiltendewilma zei

Hier heel veel zorgen om mijn schoonmoeder,... gaat helemaal niet goed met haar hoofdje,.. Moeilijk als je zo dement wordt,..

Inge zei

Kan me voorstellen dat je hoofd niet naar huisjes en zo staat. Ach, een paar affe benen is ook nooit weg LOL

Hermie zei

mooie benen hoor en ik hoop dat je mams zich weer een beetje beter voelt.

Ineke Hulzebos zei

Ik begrijp het, heb net heel moeilijke tijd met mijn moeder gehad, nadat ze was gevallen, nu gaat het gelukkig weer beter! Hopelijk gaat het nu beter met je moeder?
Mooie benen...succes verder met het brei-werkje