zondag 14 augustus 2011

Kijk ze toch eens gezellig zitten, vanmiddag gaan ze beiden naar een nieuw baasje, de groene Jacobus heb ik gisteravond af gekregen en is voor Aaron, tja.....zelfs met 16 jaar schijn je nog niet te oud te zijn voor een aap van je oma, het is ook zo'n lekker ding.
Slecht geslapen vannacht iets teveel pijn, moet toch maar weer eens Tramadol bestellen, dat is voor mij de enige pijnstiller die werkt, het is een morfinepreparaat, daarom slik ik het niet graag, maar zo af en toe moet kunnen.
Straks mam ophalen, want we gaan gezellig naar onze oudste DD om de verjaardag van onze kleindochter te vieren.

11 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

O wat een moppies
He wat naar nu om te lezen dat jij nu niet lekker bent, sterkte en een extra knuffel
Gefeliciteerd met kleindochter en een fijne dag
Ha fijn om te lezen dat het met mam weer goed gaat.
Fijne dag knuffel Joke en ik hoop dat je gauw van de pijn af bent

foekie's fashion zei

Wat zitten ze daar gezellig en ze zijn droppig hoor. Groetjes van Joke

Lida zei

Gefeliciteerd met jullie kleindochter en ja natuurlijk vinden ze zo'n aap hartstikke gaaf, ook als ze zestien zijn! Ik denk dat ook deze weer helemaal in de smaak gaat vallen, zag dat je genoeg garen had! Fijne dag,
Lida

els zei

Wat zijn die Jacobussen toch leuk, ik heb ook wel eens een patroon van haar gebreid, leuk om te doen en geen wonder dat ze er allemaal gek op zijn. Gefeliciteerd met jullie kleindochter, veel plezier vandaag, groetjes van Els.

Inge Slaats zei

Natuurlijk ben je met 16 jaar niet te oud voor zo'n gave aap. Deze is wel heel erg superleuk voor zo'n knul, gewoon een stoere aap, dat is het!

Annelies vdB zei

Heel erg gezellig, je aapjes zo bij elkaar.

jose zei

Wat een leuke is de groene geworden. En zo snel klaar.

Heel leuk zo samen hoeveel heb je er al gebreid ?? veel volgens mij. heel mooi.

Corrie zei

Ines wat een schatten zijn ook deze aapjes weer geworden! Ik maakte er nog een voor mezelf en ben 63 dus met 16 jaar kan het beslist ook nog, zo'n aap te hebben. Leeftijd heeft er niets mee te maken volgens mij.
Leuk om weer eens op je weblog rond te neuzen, ik zag ook een prachtig setje op jullie balkon, lijkt me enig om daaraan te eten.

Heleen zei

Nou kijk toch! Wat zijn ze leuk!! Mooi gedaan hoor.

Berna zei

Wat zijn ze leuk die apen.
Gefeliciteerd met jullie kleindochter!

Evelief zei

Super die aapjes! Ik heb ze gezien op de handwerkbeurs in Zwolle kan dat? Veel sterkte met je moeder, hoop dat je gauw weer tijd hebt om te kunnen quilten!