dinsdag 30 augustus 2011

Gisteren liet ZIJ haar voorraad rood zien, mooie rode lapjes allemaal, nu heb ik ook aardig wat rood in mijn verzameling, waarvan ik nog niet helemaal weet waarvoor ik ze ga gebruiken, want eigenlijk is blauw mijn lievelingskleur, dus bij deze mijn voorraad.

Zelf vind ik ze prachtig en er zal best wel meer bij komen, ik ga ook eens kijken hoeveel mooie blauwtjes ik heb.
 Gisteravond kwam onze oudste kleinzoon weer onverwacht logeren, er zijn allerlei problemen op school en waar hij niets aan kan doen, hij moet naar het speciaal onderwijs, maar er is nog geen plek, dus moest hij nog naar zijn oude school en die plaatste hem helemaal alleen in een kantoor en daar kreeg hij af en toe wat lesmateriaal, gisteren werd het hem allemaal teveel en werd hij letterlijk ziek van dit alles, ook omdat zijn medescholieren hem gingen pesten, want ja, iemand die al een hele week in een kantoor les krijgt wordt het mikpunt van pesterijen, we zijn ook allemaal woest op het schoolbestuur en onze dochter heeft een brief geschreven naar het bestuur en de inspectie ingelicht, Aaron blijft nu hier, want hij heeft even rust nodig, vrijdag hebben ze een afspraak bij de andere school, maar of daar al plek is weet ze niet en in welke groep hij daar zal komen is ook nog een vraag, we wachten het maar even af en gaan Aaron de rust geven die hij momenteel heel erg nodig heeft.
En zo rol je van het een in het ander ;-)
7 opmerkingen:

Inge zei

Mooie rode lapjes, hoor.
Wat vervelend (en dat is nog maar zachtjes uitgedrukt) voor je kleinzoon. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden. Zo moeilijk te verteren ook voor jou als oma. Sterkte hoor!

Groetjes,
Inge

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Ach wat verdrietig met jullie kleinzoon. Heel veel sterkte in alle dingen. wat kan er veel op een mens afkomen. Wellicht geven je hobbies wat afleiding.
Groetjes Annemieke

josé zei

Wat vervelend voor jullie kleinzoon. Op school weten ze toch ook dat dit tot pesterijen lijd. Al je apart les krijgt en niet in een klas lokaal zit.

Wat sneu voor je kleinzoon. Sterkte gewenst, en hopelijk kan hij snel naar de andere school. Dit zou fijn zijn nu net het school jaar weer begint.

Sterkte met alles , en je Apen zijn super en wat leuk die verscheidenheid.

josé zei

Vergeet helemaal te reageren op je rode lapjes die zijn prachtig,
Wat heerlijk toch die hobby's van ons.

Ik zie wel voorbij komen wat je er van gaat maken.

Klaske zei

Ik hoop dat er gauw een school voor je kleinzoon word gevonden, dit is niet leuk..
Wauw jij hebt ook al een mooie verzameling rode lapje!!Bij mij borrelt het nog, maar het is ook heerlijk om ze zo nu en dan eens uit de doos te halen en eens heerlijk aaien ;-))
Groetjes Klaske

Lida zei

Ja uitzonderingen vangen altijd de klappen op, of iemand nu erg begaafd is of juist meer moeite heeft, alletwee de uitersten lopen vaak de klappen op! Ik wens jullie en Aaron veel sterkte en ik hoop dat hij snel op een andere school terecht kan en weer gezellig met andere kinderen kan verder leren. Groetjes
Lida

Miriam zei

Je loopt van het ene naar het andere momenteel hè. Sterkte met alles en een dikke knuffel voor Aaron!

Groetjes
Miriam