zaterdag 13 augustus 2011

Afgelopen week deze leuke tas, met kruissteekjes bij het Kruidvat gekocht, 1,19 en hij is nog stevig ook, ze hadden hem ook in het rood.
Gisteren druk in de weer geweest met de aap van Aaron, ik hoef nog maar 1 arm, de staart, oortjes en de snoet, dat moet lukken vandaag, ik hoop alleen dat ik het zal redden met de wol, het zal net wel of net niet worden.
Morgen gaan we Larissa's verjaardag vieren, ze wordt 10 de 18e en ik heb een leuk PIPtasje voor haar gekocht op de zomermarkt, 15 euro omdat het de oude collectie was, anders 60 euries, dan had ik het niet gedaan.
Straks even het dorp in en over de markt lopen DH wil oude kaas en ik neus dan even hier en daar.

Fijn weekend!

6 opmerkingen:

Lida zei

Heerlijk even over de markt, al weer een poos geleden dat ik dat heb gedaan, de markt hier mag geen naam hebben! Leuke ras, alleen dat shopping had wat anders moeten zijn, want daar heb ik een hekel aan! Succes met de aap en ik hoop dat je genoeg wol hebt! Fijn weekend nog,'
Lida

Annelies vdB zei

Leuke tas ! Je bent druk in de weer met de aapjes. Goed weekend.

foekie's fashion zei

Leuke tas Ines en je aapje is ook enig hoor! Ik heb het patroon ook aangeschaft en wie weet kan ik hem ook eens laten zien. Groetjes en een fijn verjaardagsfeest voor je dochter.

Anoniem zei

grappige tas, leuk dat je de winkeltip doorgeeft :) succes met het aapje

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Dorine zei

Echt een tas voor jou
I love shopping

jose zei

Ik had er ook 2 gevonden niet in rood gezien. Ik ben er ook blij mee.

Niet te groot en te zwaar.