dinsdag 9 augustus 2011

Ik heb niets anders te laten zien dan een nieuw setje voor het balkon, nu kunnen we ook luxe eten buiten, tenminste..............
DH en ik waren zaterdag bij de Sligro, dat is voor DH een uitje, want dan kan hij overal van proeven en hij maakt dan zeker een keer of 3 een rondje, en toen we boven bij de non-food aan het kijken waren, stond daar deze mooie tafel van wicker voor maar € 59,== en de stoelen voor € 29,== een echt koopje en na een weekendje slapen, hebben we het maandag toch maar gekocht en het staat prachtig, het oude kunstof stel is naar onze zoon en die is er dolblij mee.

Verder ben ik druk bezig met 2 aapjes, Larissa krijgt een andere, die voor haar bestemd was is bij mijn moeder gaan wonen en ik ben er gelijk een voor Aaron aan het breien, daarna wil ik er nog een paar breien voor je weet maar nooit, maar daar is geen haast bij, dus ik zal binnenkort ook wel weer wat quilterigs gaan doen.

8 opmerkingen:

Dorine zei

Misschien wil er wel eentje in lelystad wonen

Annelies vdB zei

Dat ziet er mooi uit op het balkon.

Lida zei

Ik zou je zo willen naäpen! Niet wat betreft je aapjes, ik ben geen breister zoals je weet, maar dat schattige stelletje! Past prachtig bij andere stoelen, gaaf! Fijne dag en ik hoop dat er vandaag al van kan genieten!
Lida

Berna zei

Je zit er weer goed bij. Kun je ook lekker aan prullen als het ooit een keer mooi weer gaat worden.

Balsemien zei

Nu nog mooi weer en dan is het helemaal super!

jose zei

Wat een gezellig balkon en mooi.

De aapjes groeien goed bij jou Super.

Anoniem zei

wat staan ze leuk Ines, we komen ze wel een ker uitproberen.
liefs Hermie

Heleen zei

Chique balkon hoor! Past wel veel beter als dat andere setje. Lekker geniet toch!