donderdag 30 september 2010

Dinsdagavond zijn we bij Krina op bezoek geweest en als je haar dan in dat ziekenhuisbed ziet zitten, met vlechten in het haar, dan ziet ze er zo aandoenlijk uit en dan denk je al snel, die komt er wel weer bovenop, maar niets is minder waar.
Haar moeder doet pogingen om een ambulance te regelen voor vrijdag, maar het is nog heel onzeker of het mag van de arts, gisteren was haar zuurstofgehalt weer erg laag.
Krina is een knokster, maar of ze dit gevecht gaat winnen, blijft onzeker.
Weer een nieuw blok in een andere kleur, vind deze ook mooi, in werkelijkheid zijn de kleuren meer helder, maar mijn fototoestel was nog niet helemaal wakker.

Ik weet nog steeds niet hoe groot ik hem ga maken en of ik er ook nog geappliqueerde blokken tussen zal doen, de blokken zijn 30 x 30, hij groeit dus wel snel.
Zo komt mijn hulp, ik gooi me dan ook even snel onder de douche, want het staat zo slordig als ik haar in nachthemd binnen laat ;-)

11 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Mooie blokken Inez, en de maat van 30 x 30 is een fijne maat, ik heb er ook nog een stel liggen, maar weet net als jij niet wat ik er nog precies mee wil doen sashings, of niet, hoe groot etc, ik volg jou er maar mee....

groetjes, Jeannet

martine zei

Mooie blokken zijn dit.Staan ook nog op mijn wenslijstje.

Katrien zei

Hele mooie blokken.

lut zei

Mooie blokken, Ines!

foekie's fashion zei

Ik vind jouw blokken ook erg mooi, ik bewaar je foto voor je-weet-maar-nooit. als je de grote puntnen naar het midden doet wat voor effect krijg je dan?
Groetjes van Joke

willeke zei

ik vind het schitterdende blokken Ines, erg leuk.
groetjes, willeke

Mascha zei

Dit zijn mooie blokken. Ik heb ze op mijn lijstje gezet om ooit te gaan maken.
Groetjes Mascha

Johanna Zweden zei

Schitterend deze blok ook weer Ines.
Zal duimen dat Krina er vrijdag bij mag mogen zijn.
Sterkte met alles, knuf Joke

Cybele's patch zei

Mooie blokken Ines. En ik hoop dat jullie morgen een fijne dag zullen hebben, als het kan samen met Krina.

Shirley zei

Dat zijn zeker stofjes om verliefd op te worden, die je gbruikt in die blokken, en lekker groot zijn ze ook. Sterkte met Krina, wat is dat zwaar en verdrietig als je niks kan doen meer.

Guusje, zei

Mooie blokken en mooie kleuren en heel veel sterkte.