dinsdag 28 september 2010

Krina is weer in Leiderdorp en ligt te genieten van haar tv, ze is nog te zwak om iets anders te doen, maar als ze zo doorgaat dan zal ze vriend en vijand verbazen, want zouden ze haar in Zoetermeer niet meer reanimeren en beademen, in Leiderdorp mag ze dat weer zelf beslissen.
Gisteren heeft ze wat vla en yoghurt gegeten, iets anders mag nog niet, Kim is helemaal door het dolle heen, want haar moeder heeft toch weer een kans om wat langer te leven en er wordt zelfs een poging gedaan om haar met een ambulance, vrijdag naar het stadhuis te laten gaan, zodat ze in iedergeval de trouwbelofte mee kan maken.
Krina heeft wel te kennen gegeven dat ze niet intern naar een verpleeghuis wil gaan, maar zoveel mogelijk te genieten van haar nieuwe huisje, want zoals ze zelf zegt, beter worden doe ik toch niet.
Donderdag gaan we op bezoek bij haar, want ze heeft Kim gezegd dat ze ons al eerder had verwacht, Kim heeft haar maar niet gezegd hoe dat kwam.
Bij ons vakantiehuisje, zaten elke morgen ik weet niet hoeveel haasjes en deze was wel heel brutaal, die zat gewoon in het voortuintje, het is ook altijd zo'n schattig gezicht als je ze weg ziet hollen, allemaal met die heerlijke witte kontjes.

In de vakantie ook het een en ander aan de LIB gedaan en daar ga ik vandaag weer mee verder, want ik wil hem dit jaar in iedergeval als top af hebben.

Vinden jullie deze stofjes niet prachtig, ik was er gelijk flieft op,

en kijk maar eens wat een mooi blok ik met de eerste stofjes heb gemaakt, nu nog een met de andere twee stofjes, in de vakantie ook nog een rood blok gemaakt.
Weer een blauw/witje voor de babyquilt, het zijn maar kleintjes en het schiet nog niet echt op, maar voorlopig is de baby er nog niet.
Ook ben ik bezig geweest met de bloemen, maar die laat ik morgen weer zien.

8 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Dat is een goed bericht en ik hoop dat ze vrijdag mee naar het stadhuis kan- Elke dag dat ze hier mag zijn, is een klein beetje extra dat ze kan genieten,Sterkte Krina en ook jullie die dit proces mee maken, het is niet makkelijk
Wat een schitterend stofjes Ines
En wat zal dat een mooi baby quiltje worden
Wat een schitterende blokken.
Nu leuk dat haasje maar als je ze in je tuin hebt minder leuk, in Schotland zaten de heuvels er vol mee, en je snapt het wel, menig heuveltje stortte in,
Wat word je LIB mooi.
Fijne dag groetjes Joke

Cybele's patch zei

Fijn dat het wat beter gaat met Krina. Wat zou het mooi zijn voor Kim als haar moeder bij de trouwplechtigheid kon zijn.
Wat heb je hard gewerkt en veel mooie blokjes gemaakt.

lut zei

Ines, ik las net over Krina. Wat erg voor jullie familie. Ik hoop dat ze vrijdag mee kan naar het stadhuis. Heel veel sterkte!
Je blokken zijn wel heel erg mooi.

katrien zei

Fijn te horen dat het wat beter gaat met Krina,hopelijk kan ze vrijdag naar het stadhuis.

mooie blokken.

Rian, zei

Als dat toch eens kon, wat zou dat fijn zijn voor Kim en haar aanstaande. Petje af voor al je prachtige werkjes en je produktiviteit, ondanks alle beslommeringen.
Groetjes en sterkte met alles
Rian

Cisca zei

Wat fijn dat ze misschien toch nog mee naar het stadhuis kan! En fijn dat jullie haar toch gaan bezoeken. Komt alles toch nog een beetje terecht.
Wat een mooie stoffen heb je gekocht en er al van die mooie blokken van gemaakt!
Groetjes, Cisca

Jantine zei

Wat een heerlijk bericht! Jullie mogen nog even van haar genieten!

Brigitte zei

Beautiful hexagons. Thank you for commenting on my blog quiltsampler.blogspot.com