maandag 27 september 2010

Hier ben ik weer, het heeft een plek gekregen en met Krina gaat het tot nu toe beter en dat is het belangrijkste.

Ik wil iedereen bendanken voor hun lieve en bemoedigende woorden, ze hebben geholpen, dank jullie wel!!!!

Ze is bij, ligt niet meer aan de beademing, maar moet wel de hele dag en nacht een kap voor met zuurstof, zonder kan ze niet. Gisteren is er een gesprek met de artsen geweest en die hebben gezegd dat ze het laatste deel van haar leven zo comfortabel mogelijk zullen maken voor haar, hoe lang ze nog heeft durven ze niet te zeggen, want het was al een wonder zoals ze nu is, ze zal in ieder geval nooit meer aan de beademing gelegd worden, want dat kunnen haar longen niet meer aan. Ze gaat vandaag misschien weer terug naar het ziekenhuis in Leiderdorp, want dat wil ze graag, ze hebben daar tv op de IC en nu ligt ze de hele dag maar te liggen, want meer kan ze niet, hopelijk gaat dat door.
Ik ben lekker bezig met blokken, bloemen enz., jammer genoeg kan ik nog even niets laten zien, want ik moet nieuwe oplaadbare batterijen kopen, de mijne heb ik in het vakantiehuisje laten liggen, nu waren dat toch al geen goeie, dus vandaag even op jacht.

Dit is een foto van mijn oma, hij zit op een kartonnetje en ik ben er heel zuinig op.

8 opmerkingen:

bep zei

Ik zag dat je bij mij hebt gereageerd en heb jouw blog even verwaarloosd,maar ik wens je veel sterkte met je schoondochter en hopen dat het goed blijft gaan en wwer van haar kunt genieten,fijne dag bep

A3jana zei

wat een toestanden toch, mensen kunnen elkaar het leven zo zuur maken!
Ines, veel sterkte met dit alles en voor je schoondochter ook het allerbeste gewenst, ik hoop dat haar laatste dagen,weken misschien maanden, nog goed zullen zijn (in contacten met dochter, man en jullie)
liefs, Adrie

Johanna Zweden zei

Ines ik wens jullie heel veel sterkte, wat een verdriet.
Hoop dat je gauw batterijen hebt, want ben benieuwd wat je allemaal gemaakt hebt.
Liefs Joke

Cybele's patch zei

Ines, wat een narigheid. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte. Sommige mensen kunnen zo hard zijn voor een ander, zeker onder deze omstandigheden.

Ben erg benieuwd naar je werkjes.

Berna zei

Het zijn geen leuke tijden zo. Gelukkig gaat het ietsje beter maar inderdaad, voor hoe lang. Hopelijk heb je genoeg afleiding aan je lapjes.

Katrien zei

Gelukkig kon je het een plaatsje geven,sterkte nog hoor.

Cisca zei

Moeilijk allemaal, jammer dat het allemaal zo moet gaan. Heel veel sterkte ermee!
Groetjes, Cisca

Guusje, zei

Fijn te lezen dat het ietsje beter gaat en het een plekje heeft gekregen al moet het heel erg moeilijk zijn. Veel sterkte.