donderdag 16 september 2010

Weer een blokje af van de mistery, nog 6 tegaan.
Dinsdag nog deze FQ van mijn DSIL gekregen, hij zal tzt een mooi plekje krijgen.
Ondertussen zitten we een beetje in niemandsland, gisteren kregen we te horen dat onze schoondochter aan de beademing ligt en dat de prognose zeer slecht is, ze heeft COPD en is 2 maanden terug al een keer gereanimeerd, dat gaan ze nu niet meer doen.
Gisteravond zijn we bij haar op bezoek geweest en dan zie je een opgeblazen meisje liggen, allemaal toeters en bellen rondom haar en in het niets meer te herkennen vrouw die ze eens was.
Zij en onze DS zouden gaan scheiden, hij had haar nieuwe appartementje bijna klaar, er moest nog een half kamertje gedaan worden en het bed moest nog in elkaar gezet worden, maar daar komt nu niets meer van, hij is er kapot van.
Nog erger is het voor onze kleindochter, die raakt net voordat ze gaat trouwen haar moeder kwijt, hoe hard kan het leven toch zijn, gelukkig is het een heel sterk meisje, maar dit is wel heel erg zwaar voor haar.
Ondertussen gaat het leven door en doe je de dingen die je moet doen, zelfs handwerken, maar je gedachten dwalen constant af naar dat moe gestreden meisje, die al met 15 jaar bij ons in de familie kwam en nooit echt van het leven kon genieten.

10 opmerkingen:

willeke zei

Ines, heel veel sterkte met dit nare bericht.
groetjes, willeke

Rian zei

Wat kan er toch veel verdriet schuilen achter al die opgewekte handwerkverhalen...Je zou vaak denken dat alles bij "een ander" koek-en-ei is, maar meer en meer kom je er achter dat iedereen z'n zorgen en verdriet heeft. Wat erg is dit. Heel veel sterkte gewenst aan allen.
Liefs,
Rian

Marina van Kempen zei

Ik ben eigenlijk een stille lezer, maar dit bericht heeft mij diep geraakt. Ik wens jullie allemaal heel veel moed en sterkte. Zo heeft ieder huis zijn kruis.
Warme groet,
Marina

Leintje zei

Ines, wat een ongelooflijk naar bericht. En wat een verdriet, voor je schoondochter, je zoon, hun dochter en ook jullie en de rest van de familie. Ik wens jullie allemaal veel sterkte, en ik hoop voor haar dat er snel een betere wereld wacht!

Liefs, leintje

Ellen zei

Wat een verdrietig bericht :o( Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte!

Katrien zei

WAt een triest bericht,sterkte hoor.

Heleen zei

Jeetje wat een verdrietig bericht. Heel veel sterkte voor je schoondochter, zoon en hun dochter. Kan me voorstellen dat dit je erg bezighoudt. Dikke knuffel!

quilting Jeannet zei

Dat valt allemaal niet mee Ines, COPD is wel een hele nare ziekte, mijn moeder heeft het ook, en zo naar om te zien als iemand zo beniauwd is, dat lijkt me nog het ergste. Ik wens je er sterkte mee.

Hartelijke groetjes, jeannet

goof zei

Ines, wat erg! Ik zit hier met tranen in m'n ogen te lezen,...(((knuf)))

ingrid zei

Wat vreselijk om dit te lezen!Heel veel sterkte hoor.Ook voor de dochter die haar moeder zo moet zien...