vrijdag 10 september 2010

Gisteren weer een Frosty flake gemaakt, het is een felgroene geworden, het quiltje zal best heel kleurrijk worden, zeker met een spierwitte achtergrond, we krijgen er nog 3 en dan mag hij in elkaar gezet worden en ik quilt hem op de naaimachine, dus zodra de winter zijn intrede doet hangt hij, of is het een zij?
Gisteren met DH en moeders naar Nieuw Vennep geweest en daar onze boodschappen gedaan, er zit daar een enorme grote Dirk en het is er altijd heerlijk rustig, ook even wezen neuzen bij de Xenos en getracht koffie te drinken bij de Hema, maar dat werd een fiasco, want ze kregen daar net een nieuwe koffiemachine, toen thuis maar koffie gedronken en dat smaakte eigenlijk lekkerder.
Thuisgekomen zagen we het spookje ineens zonder zijwieltjes fietsen, haren in de wind en een kleur van inspanning.
Ik dacht gisteren klaar te zijn met mijn kerstquiltje, maar nee hoor, er moet er nog 1 gemaakt worden.

4 opmerkingen:

katrien zei

Dit is ook weer een leuke.

Crea Annemieke zei

Je bent ook altijd in de weer met lapjes zie ik. Gezellig hoor.Je hebt trouwens een hele mooie toepasselijke achtergrond op de blog, en een vrolijk nageslacht....
Daaaaag Annemieke

Yvonne aka sommeke zei

Da's weer een mooie flake!
En proficiat met Spookje op de fiets zonder zijwieltjes!
Goe weekend nog!

Leintje zei

Vervelen is er dus weer niet bij gelukkig! En wat een mijlpaal weer voor het kleine Spookje. Fietsen zonder zijwieltjes! Konden we zo af en toe maar de tijd verlijmen!

Fijn weekeinde, Leintje