dinsdag 15 juni 2010

We hebben een heerlijk weekend gehad, de Hexenbee was zoals gewoonlijk top en we hebben heerlijk bij kunnen beppen, ondertussen werd de inwendige mens ook niet vergeten, we hebben gesmuld van de heerlijke tomatensoep van een van de hexmeisjes en het koud en warm buffet, met als toetje bowl viel bij iedereen in de smaak.
Als hexenbee moet je natuurlijk wel iets maken met een hexje en de gastvrouw had voor ons allemaal een stofje incl. patroontje uitgezocht en daar hebben we een leuk naaldenboekje van gemaakt, voor we het wisten was de tijd alweer voorbij en moest iedereen weer huiswaarts keren, maar volgend jaar..... :-D
Wij zaten lekker dichtbij in Boekelo, daar hadden we een appartement gehuurd, wat we niet wisten was dat het appartement maar één echte slaapkamer had, de tweede "slaapkamer" zat aan de woonkamer vast en had geen ramen, gelukkig waren het maar 3 nachten.
Zondag zijn we naar het kleinste dorpje van Nederland geweest, het was heerlijk weer en we hebben genoten in Bronckhorst, wat een mooie panden en leuke kleine musea's, we hebben daar heerlijk gelunched en gaan er zeker nog een keer naar toe.
Maandag zijn we op ons gemak naar huis gereden, want de mannen wilde toch wel heel graag voor 1.30 uur thuis zijn i.v.m. voetbal en ze hadden geluk want Nederland heeft gewonnen.
Ondertussen zijn DD en ik boodschappen gaan doen in de uitgestorven super, dat doen we voortaan meer, want er stonden 5 auto's in de parkeergarage, die normaal bijna vol staat.
Het spookje is natuurlijk gelijk naar opa gegaan en die kon gewoon voetbal kijken want zij zat alweer in een of ander spel en dan merk je haar bijna niet meer op ;-))
Mama poetst nog even de tandjes van het spookje en dan gaat ze weg om donderdag weer terug te komen, het spookje is heerlijk gaan slapen en opa brengt haar nu naar school, vanmiddag om 14.45 uur mag ze weer mee, we hebben dus een hele dag vrij ;-)
Straks mag ik weer voor controle naar de oogarts en vanmiddag weer met mijn schoenen naar de orthopedisch schoenmaker, want ze doen nog steeds pijn, ik heb ze al die tijd maar een keer kunnen dragen, volgens mij zijn ze te klein, maar volgens hem niet.

5 opmerkingen:

katrien zei

Leuk naaldenmapje.

martine zei

Wat een leuk idee, zo'n naaldenboekje van hexjes.
Ga ik onthouden voor cadeautjes.

Anoniem zei

wij vinden het ook supergezellig en op naar volgend jaar dus.leuk plaatsje he? Bronckhorst, echt genieten.
groetjes hermie

josé zei

Wat leuk dit naaldenmapje. Zijn ook leuke cadeautjes !!


Fijne dag verder Ines !!

Liefs José

Guusje, zei

Leuk naaldenmapje en wat heb ben jullie het leuk en gezellig gehad.