donderdag 10 juni 2010

Wat drie jaar geleden begon als een nachtmerrie, is vandaag afgesloten.
Drie jaar geleden is onze VOF failliet gegaan en nu zijn pas alle zaken afgewikkeld, alles waar we zo hard voor gewerkt hebben was in een klap weg, maar vandaag zijn we alleen maar dankbaar dat het voorbij is en we ons leven weer op kunnen pakken.
Vandaag is dus weer de eerste dag van de rest van ons leven en hij was goed, we zijn een paar "normale" aow'ers geworden ;-))


Morgen gaan we samen met DB en SIL naar Overijsel, mijn SIL en ik hebben daar zaterdag onze jaarlijkse hexenbee en reken maar dat ik er dit jaar dubbel van zal genieten.
Maandag als we terugkomen komt het spookje een paar dagen logeren en mag opa haar elke morgen naar school brengen en dat vindt zij geweldig, want opa is haar held.
We krijgen het gezellig druk en ik kan me er alleen maar op verheugen en natuurlijk zal er nog genoeg tijd overblijven om te handwerken.

18 opmerkingen:

Berna zei

Het is niet leuk maar gelukkig dat alles nu achter de rug is. Geniet maar lekker van een paar dagen eruit en veel plezier op de hexenbee.

bep zei

Fijn dat het nu een beetje rustig vaarwater is geworden en lekker samen kunt genieten,maak elke dag maar de eerste van je leven,groetjes Bep

Annelies vdB zei

Fijn dat jullie die deur hebben kunnen sluiten. Geniet van je hexenbee.

Leintje zei

Gefeliciteerd dat nu werkelijk alles achter de rug is, en sluit die deur. Vergeet het slechte en onthoud het goede, en ga nu vooral lekker genieten van een heerlijk weekeindje weg!
Veel plezier op de bee, ik hoop voor jullie op wat beter weer (maar niet te warm!!) en vooral veel gezelligheid!
Liefs, Leintje

Klaske zei

Fijn dat alles achter de rug is, en dat je de draad weer op kunt pakken.
Veel plezier bij de hexenbee!

Cindy at her Country Home zei

Hé lieverd, wat ben ik blij voor jullie! Ja de afwikkeling van een bedrijf kan heel lang duren. Zo zuur is het ook nog dat er zoveel uren, inzet en zorg aanbesteed is maar dat het geen kans van slagen had. Maar zet dit boek gauw op de plank ergens achterin, op naar een nieuw hoofdstuk lieve Ines!
En je schrijft het al zo leuk, jullie zijn nu AOW'ers... Dat betekent "Altijd Op Weg" hihi, wens jullie ontzettend veel geluk, voorspoed en vooral gezondheid toe met de nieuwe reis die jullie gaan maken in het nieuwe pad!
En dit weekend ga je al héél leuk beginnen lees ik, ontzettend veel plezier en we willen er alles van lezen.
Dag lieverdjes, X Cindy

Cisca zei

Gelukkig dat alles achter de rug is, geniet maar lekker!
Groetjes, Cisca

betty zei

Ja, Ines, goed dat nu alles achter de rug is, vooruit kijken is het allerbeste. Geniet van de Bee en de logeerpartij van het spookje en lekker veel handwerken!!

Yvonne aka sommeke zei

'k Heb geen idee wat VOF wil zeggen (een bedrijf, vermoed ik) maar begrijp dat jullie een ellendige tijd kunnen afsluiten vandaag!
Geniet van de hexenbee en van Spookje's logeerdagen!

josé zei

Ines geniet nu van alles gelukkig is dit nu achter de rug. Veel plezier bij de Bee!! volgens mij is nu al geweest. Ik hoop dat het gezellig is geweest. En geniet heerlijk van de logeer partij met Spookje heerlijk toch..

Guusje, zei

Wat goed dat je dat eindelijk hebt af kunnen sluiten. Geniet lekker van de paar dagen weg en de hexenbee en natuurlijk het Spookje.

Anoniem zei

Het nog grotere genieten is dus aangebroken ;) Fijn voor jullie!

Marcella
http://nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie zei

Ik ben blij voor jullie dat jullie aan het begin van een nieuw deel van jullie leven staan en hier geen zorgen meer over hoeven hebben Ines.

Chris zei

Hallo Ines. Op verzoek van Joke stuur ik je even dit berichtje. Ik doe het even op deze manier, want ik kon geen mailadres van je vinden. Het is niet de bedoeling dat je het als reactie bewaart. Joke belde mij daarnet, ze is gister gevallen! En zit nu met een voet in het gips. Zo ontzettend jammer en triest. Ze had een afspraak met jou (of met een zus die vlak bij haar woont? ik weet het niet precies meer). Ze heeft geen telnr. om die afspraak af te zeggen. Vandaar dat ze vroeg om even contact met je te zoeken. Ik zet zo meteen namens haar een berichtje op haar log. Hartelijke groet, Chris Jones

Cybele's patch zei

Goed dat je nu een nare periode kunt afsluiten en door kunt gaan met een normaal leven. Nu kun je in alle rust gaan genieten van de mooie dingen in je leven.

Inge Slaats zei

Fijn dat alles nu weer "normaal" is na al die moeilijke jaren. Geniet er maar van.
Op dat spookje van jullie passen is volgens mij geen straf. Oppassen is dat trouwens nooit, vind ik, alleen een beetje druk soms (zodat een mens niet aan bloggen toekomt, zoals bij mij op dit moment, nou ja.....jammer dan hè)

Heleen zei

Fijn dat jullie dit hoofdtuk kunnen sluiten. en nu lekker genieten van elkaar, de kinderen en andere spookjes!! En weer aan het twijfelen over je stofjes??????? Ben benieuwd of je nog met de CWDQ verder gaat.

http://quiltendewilma.web-log.nl zei

Wat fijn dat jullie dit hoofdstuk kunnen afsluiten en zulke gewone aow-ers kunnen zijn!!
;o)
Geniet van je drukke huishouden. Zo hebben wij het graag!!
:o)