donderdag 24 juni 2010

Vandaag weer een LIB blokje afgemaakt envier blommen, maar die zijn pas voor woensdag, moeders zat te breien aan een poppenbroekje en we hebben zo een lekker rustig middagje gehad, er stond bij mij op het balkon te veel wind om lekker buiten te zitten, niet zo'n ramp, want binnen was het ook gezellig.

Deze oude dame had geen last van de warmte, die lag met haar snuitje helemaal in de rugleuning gedrukt, hoe ze zo lekker kon ademhalen is mij een raadsel.


13 opmerkingen:

Gonny zei

Mijn oude heer (kat, niet mijn echtgenoot) kan ook zo lekker met zijn snuit op het kussen liggen en er heerlijk bij snurken. Net wat je je afvraagt: ligt dat nou echt zo lekker? Toch wel want hij doet het vaak. De 'jonge dame' (12 jaar) doet het wat minder vaak, die ligt/is met dit weer wel veel buiten (eigenlijk met elk weer type)

Cisca zei

Heerlijk, zo'n kat, je snapt niet hoe ze het kunnen. Je gaat hard met die Lib stitcheries, zeg, hij is mooi!
Fijne dag, Cisca

JanuskieZ zei

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Annelies vdB zei

Wat ga je lekker met je blokken !

Guusje, zei

Weer een mooi blok erbij en wat geweldig hoe de kat zo kan liggen dat doet die van mij ook wel eens. Ik vraag me dan ook af hoe lang ze het volhoud.

josé zei

Wat een mooi blok weer, lijkt mij een leuk werkje om met veel plezier te doen.

Fijn weekend het word warm !!

Miriam zei

Wat een ontzettend leuke stitcherie! En dan de poes: geweldig!! Mijn oude mannen (2 jeweetwelkaters, 1 is 15 de ander is 14) liggen voor pampus met dit weer. De oudste op z'n zij met 1 achterpootje wat omhoog: hij laat z'n buikje luchten zeker?! De jongste ligt plat op z'n buik, pootjes eronder gevouwen: als een bootje noem ik dat.

Groetjes
Miriam

katrien zei

Oh weer een mooi blokje erbij.

Klaske zei

je snapt het niet hé hoe die katten kunnen slapen in al die verschillende standjes!
Je krijgt er wel prachtige foto's van..
Mooi blokje!

Yvonne aka sommeke zei

Mooi LIB-blokje weer! Jaaaa, katten (en ook honden) slapen al eens in vreemde standjes! ;-)
Goe weekend!

pauline zei

Wat zijn het toch steeds mooie teksten op LiB-blokjes.
Een van mijn katten lag tijdens een hittegolf heerlijk ONDER een teruggeslagen dekbed (dus dubbel) heerlijk te slapen!! En ze voelde nog koel aan ook, dat vind ik onbegrijpelijk. Maar ja, katten zijn dan ook bijzondere dieren,haha.

lut zei

Weer een mooi blok! Fijn weekend

willeke zei

Onze katten van 9 en 10 liggen ook op de hete zolder te bakken. Ze kiezen er zelf voor, want ze kunnen ook in de koele "kattenkamer".
Ines je LIB blokken zijn erg mooi.

groetjes, willeke