zaterdag 26 juni 2010

Vandaag een kleine monogram gemaakt voor mijn schoone zus en nu maar hopen dat ze hem mooi vindt, anders............
Vandaag lekker zitten handwerken, weer 4 nieuwe patroontjes getekend van de LIB, gestart met de bom van Ellie  en 3 blommen gemaakt, een mens kan nooit teveel werkjes onderhanden hebben ;-))
's Middags even koffie gaan drinken bij de jongste DD en het spookje nam gelijk haar kans waar, want ze wilde zo graag bij oma logeren, dus wat ligt er bij ons in de slaapkamer.......juist.....een lekker spookje.
Morgen is haar moeder vroeg hier want ze gaan naar Amsterdam Arena waar haar grote helden zullen optreden, K3, Mega Mindy, kabouter Plop enz. die heeft morgen de dag van haar leven.
DH en ik maken er morgen een hele rustige dag van, ik denk dat we op het balkon te vinden zijn tot een uur of vier, want dan komt de zon er op en ga ik zeker naar binnen, DH mag ook niet te lang in de zon, want er zijn al 3 plekjes bij hem weggehaald, ik ben dan ook erg blij met een balkon wat grotendeels in de schaduw ligt.

5 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

wou dat ik ook kon borduren en de kindjes zullen hun dagje wel hebben met en bij hun idolen

Cybele's patch zei

Wat heb je veel gedaan vandaag, of eigenlijk gisteren. Mooi cadeautje voor je schoonzus. Dat vindt ze zeker leuk!

mia zei

Maar natuurlijk vindt ik het leuk zou niet anders durven LOL nee hoor hij is prachtig , misschien zien neefje en nichtje elkaar wel in de arena hij is met zijn buurvriendje en de mamma en pappa van ,naar studio 100 heet het geloof ik , je zal er maar zitten in die hitte, alvast bedankt hij is erg mooi en ik verheug mij om hem in ontvangst te nemen.
Goh ik doe het weer van de hak op de tak gelukkig weet je altijd wat ik bedoel en daarom ,lieve groetjes van je SIL
en ook nog blijf in de schaduw.
Liefs Mia

Guusje, zei

Je hebt weer veel gedaan en wat is de theedoek mooi geworden. Erg leuk als cadeau en erg persoonlijk.
Fijne dag.

Balsemien zei

Mooie gezellige theedoek Ines, en zo te lezen vindt schoone zus hem wel leuk... Spannend zo'n optreden in de Arena! geniet lekker van het balkon, en blijf maar uit de zon!
Fijne zondag!