dinsdag 8 juni 2010

Met een beetje fantasie zie je deze koe in de ruimte zweven en dat op zich is al joy ;-)) het is een gezellig koetje en zij zal straks ook een plekje hebben in de LIB.
Vandaag ga ik weer verder met een theedoek en de blommen, want dat laatste is een nieuw projectje, ik zag op veel blogs deze bloemen opduiken en vond dat ik nog niet genoeg te doen had en ben ook aan het zaaien geslagen, maar die zien jullie morgen pas.
 
Ook hebben we sinds gisteren een nieuwe bewoner gekregen, hij mag in de lamp logeren, hij is erg rustig en bekijkt alles met een olijke blik, zijn kleinere broertjes en zusje zijn naar de overkant verhuist, waar al een groot beesie was en het spookje ging gelijk met ze aan de slag, er zit een artiest in haar, want we kregen gelijk een uitvoering met de grote pop, Ik hoef de kleintjes niet te sparen voor de andere kleinkinderen, want oudste DD laat haar boodschappen door Albert verzorgen, dus die komt nu al om in de beesies.

5 opmerkingen:

Dorine zei

Wat een leuke beesies. Eerst die lieve koetje boe en dan dat oranje beesie. wat zullen ze het gezelig hebben samen............

Cybele's patch zei

Leuk koetje. Ben benieuwd naar je blommen morgen. Zijn moeilijk te weerstaan he.
Leuke foto hieronder van het Spookje. De vrolijkheid straalt er vanaf.

Yvonne aka sommeke zei

Grappig koetje, voor mij leuker dan 't oranje beesie!
Ook aan de blommen? ;-)

katrien zei

Leuk koetje.

Monica zei

Wat leuk die koe als aanvulling bij je LIB. Ik geniet er echt van steeds naar die leuke stitcheries te kijken, succes