zaterdag 27 februari 2010

Weer een  blokje af van de Sweet en de volgende ligt al weer klaar om in elkaar gezet te worden.
Gisteren met Aaron en Larissa naar Ikea geweest en de Action, ik was gesloopt, ik heb het nog nooit zo druk meegemaakt in beide winkels, maar we zijn geslaagd en Aaron is rondom gelukkig met al zijn spullen voor zijn nieuwe kamer, wij noemen het zijn aanleunwoning, want het is de aangebouwde schuur van twee verdiepingen, boven kan hij chillen en beneden is voor het huiswerk.
Thuisgekomen hebben we het spookje opgehaald, kon haar moeder nog even knallen in haar huis en 's avonds kwam ze toch hier eten, na het eten zijn Laris en Jara in bad gegaan, want de jongste DD heeft geen bad en de meiden vinden juist een bad zo lekker en mocht Laris bij het spookje logeren, hadden oma en opa weer wat rust ;-)

11 opmerkingen:

Berna zei

Dat was een drukke dag voor je maar ik veronderstel dat je ondanks de drukte toch hebt genoten. Wat een leuk plaatje. Mag ik die van je blog plukken?

Annelies vdB zei

Je hebt weer een mooi blok gemaakt !

katrien zei

Heel mooi blok is het weer geworden.

jose zei

Wat een super blok en wat is het toch altijd heerlijk je verhalen te lezen met je kleinkinderen om je heen.

Daar geniet ik van !! Heerlijk !!

Madammeke Ongeduld zei

wat kombineren de kleuren van je blok mooi

Erna zei

Prachtig blok. Fijn weekend. Groetjes, Erna

Inge Slaats zei

Mooi blok Ines en ja, die kinderen en kleinkinderen weten wel hoe ze jullie bezig moeten houden hè. Hier is het precies zo, vooral met een heel erg dichtbij wonende dochter, die elke dag wel eventjes binnenwipt of belt met de vraag of ze één van de kindjes even bij ons mag droppen, want ze moet......vul maar in, weet jij als geen ander LOL Ik geniet ervan hoor, laat maar komen. Vanmiddag komen DS + gezin, die ietsjes verder wonen, verheug me er nu al op.
Fijne zondag!

Groetjes,
Inge

willeke zei

Mooi blok Ines, ik ben hem nu zelf ook in elkaar aan het zetten. Lijkt me heerlijk met al je kleinkinderen om je heen. Bijna jammer dat de vakantie al over is.
Mooi plaatjs van Grandma's House.
groetjes, willeke

Cybele's patch zei

Wat een gezellige drukte weer bij jou. En dan tussendoor ook nog zo'n mooi blok maken. Complimenten Ines!

MarianneD zei

Mooi blok Ines! En die rouenneriesdiamanten zijn plaatjes...wat kan je toch veel met die stoffen hé? Volgens mij ben jij een superoma...heel gezellig! Je Antieke wordt ook mooi,ik ben even gestopt,mijn stofkeuze is toch niet helemaal naar mijn zin...ik ben tot en met de sterren gekomen...nu ligt hij in de kast...;-(

Lida zei

Gaaf blok, mooie stofkeuze! Ja kinderen brengen een hoop werk mee en winkelen bij die twee zaken is erg leuk maar ook heel erg vermoeiend, maar je vind altijd wel iets bijzonders! Nog een fijne avond, groetjes
Lida