dinsdag 16 februari 2010

Gisteren de tussenrand er aan gezet en de eerste afgeknotte ruiten, in het echt ziet het er een stuk mooier uit.
Ook weer wat diamonds gemaakt en wat leent de stof zich daar goed voor, als ik rijk was kocht ik nog meters van de French general ;-))
Gisteren hadden we een zielig hoopje mens in huis van 14 jaar, hij was ziek geworden op school en of hij bij ons mocht liggen, want er was niemand thuis, opa hup de auto in en Aaron opgehaald, ik had ondertussen een bed gemaakt op de bank, want dat vinden ze allemaal heerlijk, 's middags kwam zijn moeder hem weer ophalen, echt opgeknapt is hij nog niet, dus hij zal nog wel een paar thuis blijven. 

17 opmerkingen:

Stofnest zei

Wordt heel mooi je quilt!
Mooie diamonds, mooie stofjes ook!

Groetjes van Ria

Anoniem zei

Wat een mooie ruit is dit, mag ik vragen waar dit patroon uit komt,enne de stof is prachtig...

groetjes Antoinette

Dorine zei

Prachtidg die diamanten
Heb je dit zelf zo bedacht????
En lekker he zo weer even voor een ziek jingetje zorgen
Dat doen oma's met liefde.
groetjes Dorine

Cindy at her Country Home zei

Hé wat een heerlijkheden hier op je blog lieve Ines! Wat een gezellige dag moet dat zijn geweest in Rijswijk, ik heb mezelf in "bescherming" genomen door niet te gaan hahaha... Want ik wil namelijk volgende week naar de handwerkbeurs en ik neem m'n lieve nichtje Laura mee van 12 jaar. Maar ik hoor en lees al dat het heel leuk was geweest in Rijswijk. En ja de French General, GILLEN! Ik heb een aantal lapjes gekocht bij Bep op de kerstzondag vorig jaar. Sindsdien liggen ze nog steeds in een mandje, vind het te zonde om er de schaar in te zetten hahaha... gek hé? Soms pak ik het mandje om dan gewoon de lapjes te pakken en er even mee te spelen hihihi.... Maar..., dan kom ik heerlijk bij je lezen en kijken naar die prachtige diamanten van de French General! Ze zijn héél mooi zo Ines. En wat een lieverds van een oma en opa zijn jullie toch, heerlijk dat de kleinkinderen zo verzorgd worden door jullie! Jullie lieve spookje gaf al de aanzet met Mega Mindy daar horen bij Mega Opa en Mega Oma. En ik stuur jullie bij deze hartengroeten van "Mega Cindy" hahahahah... dikke zoen!

GRANNY'S HOUSE zei

@ Antoinette - Als je lid wordt van Quilt as you go dan kan je daar het patroon vinden, of mij even je emailadres geven, dan stuur ik hem naar je toe.

Groetjes
Ines

Berna zei

Je AQ wordt heel mooi (ook al zijn de kleuren in het echt mooier volgens jou) en je diamonds zijn echt fantastisch! Is dit een rand uit een quilt of is de hele quilt van diamonds gemaakt?
Veel beterschap voor Aaron!

katrien zei

Je AQ wordt héél mooi. ,en die diamonds ,prachtig in die stofjes.

marijke zei

Ja de french general stofjes zijn ook mijn favourite lapjes zo mooi als ik ook weer jouw diamonds zie, moet ik ook weer even naar mijn kast lopen om ze te aaien.
Groeten Marijke

Anoniem zei

O dat is lief van jou, ...mijn mailadres is

netje.manders@kpnplanet.nl

groetjes Antoinette

Cybele's patch zei

Je AQ wordt mooi Ines. Ben helemaal weg van je diamanten. Prachtig.

Dorine zei

Hoi Ines,
Hoe kan je lid worden van quilt as you go??
Ik heb al zitten googlen. Maar kan het niet vinden.
Die diamanten zijn zo mooi???
groetjes Dorine

inge zei

mooi hoor!

Lida zei

Je AQ wordt schitterend en ja die diamonds, als jij rijk wordt koop je dan voor mij ook meters, doe ik het voor jou als ik rijk wordt, ben er verliefd op en wou dat ik alle verschillende al had, maar vond er gelukkig in Rijswijk weer 4 die ik nog niet had! Heerlijk die Rouenneries en in Maart komt er weer een nieuwe serie uit van French General! Geniet maar van je lapjes, dat doe ik ook! Nog een fijne avond, groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

't Is genieten van je foto's Ines!
Beterschap voor de zieke!

Annelies vdB zei

Zowel je quilt als je ruiten zien er prachtig uit.
Veel sterkte voor de zieke.

Balsemien zei

Prachtig Ines: zowel de AQ als de diamanten. De stofjes van de rouenneries zijn zo mooi!

Hester zei

pRACHTIGE STERREN VAN DE fRENCH GENERAL. hET IS OOK HEERLIJKE STOF OM MEE TE WERKEN.