woensdag 17 februari 2010

Vanmiddag 2 kleindochters van school gehaald en ze naar de bowling gebracht voor een partijtje, ik schrok wel van mijn middelste kleindochter, want haar mooie toetje was behoorlijk gehavend door een val met haar skeelers afgelopen maandag, ze was plat op haar gezicht gevallen, gelukkig viel het allemaal mee en waren er geen tanden los, maar het zal nog wel even duren voor ze weer haar mooie zelf is.
Bij thuiskomst naar de brievenbus gelopen en ja hoor, ze waren er, 9 FQ's van de French general en wat zijn ze mooi, ik heb nu een lekker stapeltje van verschillende stofjes en in het voorjaar komt er weer een nieuwe serie en die is ook zóóóóó mooi, dat wordt weer sparen.
Ook lag er een envelop met de stofjes van de Sweet, er is hier dan ook veel geaaid en er zal ook nog veel geaaid worden.
Verder loop ik rond met een hoofd vol watten en ben ik snip, ik heb nog net geen aandelen in papieren zakdoekjes, want die gaan er hier met een noodgang doorheen, want DH was al eerder aan de beurt en die was zo vriendelijk om het aan mij door te geven, het is hier dan ook vechten wie de doos met tissues naast zich mag hebben, we hebben hem nu tussen ons in staan ;-))

11 opmerkingen:

lappenleintje zei

Hier de andere zieke. Hier geen gedoe met tissues maar een hoofd zo vol dat even bukken zowat zelfmoord lijkt. Heb vandaag wel even helemaal zitten kwijlen bij je AQ en ook aan DH getoond, want oh, Ines, wat wordt hij mooi!
Je generaal diamanten zijn ook prachtig hoor! Aai nog maar even lekker verder.
Groet, en beterschap,

Leintje

WilmaKuin zei

Wat een prachtige stoffen!! En ja wat kan je schrikken als die lieve schattige toetjes wat hebben..

Sylvia zei

Ik ook al aan het snotteren, is lijkt het wel een quiltvirus!
Gr.Sylvia.

Cisca zei

Prachtige stofjes, wat een mooie stoffige kleuren zijn het toch. Beterschap voor allemaal.
Groetjes, Cisca

Balsemien zei

Hoi Ines,
Lekker grocje met citroensap en dan lekker onder de wol het eruit zweten! Beterschap!

Heleen zei

Prachtige lapjes Ines! En beterschap meid. Hier is ook een gezinslid ziek.

Guute zei

Misschien heb ik jou wel besmet via het bloggen. Ben wel blij dat ik er vanaf ben. Trouwens, je AQ wordt een prachtstuk!

goof zei

Niet vechten om de tissues, want ze zijn zo door midden!
;o)

Mia zei

Hey Hey

Hier alles nog niet besmet door DZ maar bij DD wel en DKZ heeft misschien de mazelen , zal toch niet ?wel veel koorts , geeft Je oudste KD maar een dikke knuf van haar tante ,op haar ongeschonden voorhoofd.
Dikke knuf Mia

inge zei

prachtige lapjes!

Erna zei

Echt mooie lapjes. Groetjes, Erna die morgen haar weblog gaat bijwerken.