woensdag 3 februari 2010

Ben even met een tussendoortje bezig, want het aaien van de lapjes is natuurlijk leuk, maar er moet toch ook iets mee gedaan worden en ik vond dat de rouenneries zich uitstekend leende voor de diamonds, wel gelijk nog wat lapjes besteld, want ze zijn zo mooi, de ruiten zijn trouwens 10 x 20 cm een mooi maatje, hoe groot hij gaat worden weet ik nog niet.
Het spookje kwam vandaag ook nog langs, want ze was vanmiddag natuurlijk vrij van school en we hebben weer vreselijk moeten lachen, ze kwam wanhopig binnen, met afgezakte schouders en haar koppie naar beneden en vroeg heel theatraal, "oma...mag ik bij u achter de computer" ,... doet je eigen computer het dan niet...."die is gecrashed" , we hebben heel stiekem gelachen, want bij zoiets ernstigs past natuurlijk ook een ernstig gezicht en hebben we met haar meegeleefd en natuurlijk mocht ze achter de computer en opa heeft vanmiddag nieuwe batterijen voor haar gekocht en nu kan ze weer achter haar prinsessenlaptop.
Nu weer even aan de sterren, want het schiet nu echt op en kan ik bijna met de volgende rand van de AQ beginnen.

10 opmerkingen:

Cybele's patch zei

Prachtig, die ruiten Ines. Zo mooi dat je de Rouenneries daarvoor gebruikt.

quilting Jeannet zei

Heel mooie bestemming van de rouenneries Inez.

groetjes, Jeannet

martine zei

Mooi patroon voor deze stofjes.

Annelies vdB zei

Wat een mooie diamonds !
Je blok in het vorige blogje ziet er ook prima uit.

Berna zei

Wat een grietje he dat spookje. Heerlijk toch. Mooie stofjes bij een mooi patroon gekozen!

Guusje, zei

Wat een mooie ruiten worden dit van deze stoffen. Het zal straks weer een plaatje worden. En het spookje werkelijk geweldig.

Johanna Zweden zei

Wat een mooi diamantjes worden dit, wat een prachtige stofjes, deze passsen mooi bij dit patroon.
Dus je had een zielig prinsesje in je kasteeltje vandaag!! gelukkig dat Oma daar een oplossinge voor had. ( smile) en ja waar zijn Oma´s anders voor, die weten overal raad op.
Gr Joke

leintje zei

Oh, wat wordt dat mooi! Zulke mooie stofjes vragen ook om een eenvoudig patroon, want dan komen ze het beste uit. Perfect!
En ja, dan bijna mogen beginnen aan de knotten. Die gaan redelijk snel hoor, maar het zijn er wel veel! Ik begin straks aan knottenrij 4.

Fijn dat DD goed is verlopen; is toch altijd weer spannend!
Groet, Leintje

Jantine zei

Computer gecrashed? Geweldig!

Balsemien zei

O wat een mooi tussendoortje Ines, hoe groot gaat het worden? De rouenneries zijn zo mooi...