maandag 15 februari 2010

Gisteren samen met DSIL en onze beide DH's naar Rijswijk geweest, ze hadden er een mooie tentoonstelling, we hebben er van genoten, natuurlijk vond ik niet alles mooi, ik ben dan ook meer van de traditionele quilts.
Ik ben gisteren als een blok gevallen voor een patroon van Jacqueline de Jonge er zat gisteren iemand lekker rustig achter een oude naaimachine te demonstreren, of ze het zelf was weet ik niet, zou best kunnen, er werd gedemonstreerd met foundation paper en dat ging zo handig, ik heb gelijk een rol gekocht en ga er eerst mee oefenen, want anders moet ik  luierinleg gebruiken en dan worden de naden een stuk dikker.
Verder een mooi ruitje gekocht, ik had mijn ruitjeslap van de Sweet verpest door de omvang met een verkeerd potlood te omranden wat ik ook deed het ging er niet meer af, Leintje zou me een nieuwe sturen, maar dat hoeft niet meer, ik heb nu genoeg om het nog een keer te verknallen,  ik heb ook nog een doosje piepkleine applicatiespeldjes gekocht, want mijn notmale spelden verdwenen regelmatig in een van mijn vingers.
Hier mag ik dagelijks ook zo van genieten, ze zijn nergens bang voor en je kan van redelijk dichtbij een foto maken, de koolmees zou dan allang weggevlogen zijn, vanmorgen weer een nieuwe landing kruimels voor ze in de bak gedaan.
Vergat ik toch bijna om deze foto neer te zetten, het spookje vierde vrijdag carnaval op school en dat hebben haar papa en mama geweten, 6 uur was ze klaar wakker en moest er carnaval gevierd worden, tja dat krijg je als je Mega Mindy bent.

9 opmerkingen:

Berna zei

Zo te lezen heb je een heerlijke dag gehad in Rijswijk. Vanwege een bruiloft zat het er hier niet in. Maar ik ga voor de herkansing in Zwolle. Leuk dat jullie mannen ook mee gingen. Ik denk dat ik de mijne bij onze zoon in Zwolle "drop".
En wat een heerlijk kind dat spookje van jullie! Ze ziet er mooi uit.

Madammeke Ongeduld zei

wel prettig als je naar een tentoonstelling kan voor mij is het wat te ver mooie digen allemaal en de kleine mega mindy is schattig

Yvonne aka sommeke zei

Prachtig patroon heb je gekocht!
'k Zie een schattige Mega Mindy

Annelies vdB zei

Wat heb je een mooi patroon gekocht !

Dorine zei

Heerlijk zo'n mega mindy meisje!!!!
geniet er maar van ze worden zo gauw groot.
En je diamantje van rouenneries ziet er ook mooi uit.
En dan de Sweet wat zullen we deze maand weer voor mooie blokken te maken krijgen.
We gaan er weer tegen aan .
Groetjes Dorine
PS ik ben benieuwd hoe dat paperpapier werkt??

Erna zei

Ja het was gezellig in Rijswijk maar was het gisteren nog steeds zo koud daar binnen? Leuke Mega Mindy. Groetjes, Erna

leintje zei

Heerlijk he, zo'n dagje extra shoppen, en dan alles binnen bereik waar je interesse naar uitgaat! Mijn DH zou ik niet mee krijgen, maar dat is niet erg. Ik ga binnenkort in Zwolle "shoppen".
Heerlijk feestnummer, dat spookje!
Groet, Leintje

Cybele's patch zei

Leuk als die verslagjes van Rijswijk. Voor mij iets te ver, zeker met al die sneeuw, en dankzij jullie verhalen kan ik er toch van genieten.
Grappige Mega-Mindy!

Jantine zei

Die kleine speldjes zijn inderdaad heerlijk!!!