maandag 8 februari 2010

Gisteren de ruiten zitten maken, eerst het patroon op de stof en toen alles uitgeknipt, ik weet dat snijden sneller gaat, maar dat is niet zo best voor mijn rug, dus ik doe het lekker op mijn gemak en dan duurt het maar wat langer.
En hiermee kwam het spookje aanzetten zaterdag, want ja als rechtgeaarde dame hoor je tegenwoordig je laptop bij je te hebben als je gaat logeren, er zitten leuke vaardigheid spelletjes op en zelfs klassieke muziek en op die manier leren ze toch weer een hoop.
's Middag kwam haar moeder nog even langs met een vriendin, want die had nog een verjaardagscadeau voor haar en dat was gelijk omkleden en veranderen in een prinses, want we konden blijven zeggen dat het een spaanse jurk was, voor haar bleef het een prinsessenjurk, we zijn er boodschappen mee wezen doen, want als prinses trek je niet weer je dagelijkse kleding aan en we zouden ook nog naar de oudste DD gaan en dan kon ze het aan alle kinderen laten zien en daar aangekomen is ze gelijk met Dylan  gaan spelen want die gaat altijd mee in haar fantasie, wat wil je ook, ze is met hem getrouwd vorig jaar.
Thuisgekomen hebben we patat met een frinkandel gegeten en moest er heel erg geknuffeld worden en knuffelen kan ze, ze heeft hier heerlijk geslapen en 's morgens werden wij gewekt met een spookje die in haar handen aan het klappen was en zachtjes oma riep, bij de vraag waarom ze aan het klappen was zei ze, dat de juf dat ook deed op school en dan moesten ze stil zijn en luisteren.
Vandaag ga ik de hoekstukjes tekenen en knippen en een log cabin maken, verder zie ik nog wel wat de dag gaat brengen.

16 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Goed joh van je ruiten, je zal zien dat deze rand zoveel sneller gaat !

groetjes, jeannet

Berna zei

Dat ziet er uit als een flink stapeltje ruiten op voorraad. Ik ga deze week flink wat sterren in voorraad knippen zodat ik me in de trein naar Berlijn straks goed kan vermaken.
Het moet een heerlijk weekend geweest zijn met het spookje als ik het zo lees. Wat een rijkdom he, kleinkinderen? Vrijdag komen de onze weer logeren. Wij moeten wel naar een bruiloft dus DSD past op maar zaterdag kunnen we er lekker van genieten.

Cybele's patch zei

Ha Ines, je kunt weer even vooruit met de volgende rand. Ik heb ook eindelijk de sterrenrand af en ga deze week aan de ruiten beginnen.
Spookje ziet er prachtig uit. Ze is zeker een prinses, een Spaanse natuurlijk!

Anoniem zei

Kan niet wachten om ze in het echt te zien prachtige stof en wat mijn nichtje betreft voorzichtig met het opeten hahahahaha zie je.

Mistige groetjes Mia

Annelies vdB zei

Het spookje weet de show weer te stelen.
Succes met je ruiten.

katrien zei

Toch veel werk hé dat tekenen en snijden.Succes met patchen ,en deze gaan veel sneller dan de sterren hoor.
Mijn afgeknotte ruiten zijn klaar van gisteren.

Anoniem zei

kleine juf in de dop met laptop en denkt dat ze een prinses is !!

Hihi ik ken er meer, mijn kleindochter heeft én het jurkje én de laptop.

Mooie punten, knippen zou ik sneller kunnen dan snijden, want oo oo dat énge mes !!:-))

MM

lut zei

Succes met je ruiten. Tuurlijk is 't spookje een prinses. Ze ziet er prachtig uit!

Cindy at her Country Home zei

Wat een heerlijke ruiten zie ik daar liggen lieve Ines! Een ware streling voor mijn ogen hahaha... Ook de ruitjes van de French General aaaarrgghhhh...zo mooi, heb ze nog liggen in een mandje om er steeds maar naar te kijken. Wat maak je toch prachtige quilts! En dan je prachtige prinsesje om je heen dansend in de rondte, gezellig hoor enne... Cindy lust ook wel zo'n lekkere snack, JAMMIE. Winterliefs en hartengroeten van Cin x

jimoos zei

Heerlijk dat je al zo ver bent met je ruiten.

En wat een leuke laptop voor spookje, daar zal ze heel veel plezier mee beleven.

En ik vind haar een prinses en Spaanse. Dit is dus mijn toekomst, als er ooit een kleindochter komt. Want ik heb een Spaanse schoondochter.

Nou ik vind het enig, zo'n kleindochter. Van mij mag het !!

jimoos zei

Dit was dus Joseesweb-log !!

Lida zei

Zeg nu niet dat ze hun computer bij zich hebben, nee hoor oma dit is een lap-top, wist deze oma veel, maar wel erg leuk en educatief speelgoed. Je kleine spookje ziet er schattig uit als Spaanse prinses, heerlijk zo'n kroel partij en je AQ is ook heel mooi, succes met de diamonds! Groetjes
Lida

Guute zei

Je zal er een tijdje zoet mee zijn. En het spookje is geen spookje... 't is een prinsesje!

willeke zei

Een enorm mooi spaans prinsesje hoor, modern met laptop en al en een oma die patch, het plaatje is helemaal compleet. Succes met je ruiten.
groetjes, willeke

Inge Slaats zei

Lekker hè, zo'n stapeltje ruiten. Ik heb ze ook allemaal geknipt, mijn "snij-kunde" is niet zo groot of anders gezegd "ik kan er niks van" LOL
Jullie spookje is een schatje hoor en als zij vindt dat het een prinsessenjurk is, dan is het een prinsessenjurk!
Fijne dag!

文章 zei

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優