dinsdag 20 oktober 2009

Ik wil jullie even bedanken voor jullie medeleven, het was een zwaar weekend, ineens zie je hoe snel kanker kan toeslaan en wat het met iemand doet, vreselijk. Gelukkig heeft ze schatten van kinderen die haar en haar ziekelijke man bijstaan, ze zijn als een warm bad voor haar, ze ligt nu op een speciaal bed in de woonkamer en kijkt zo het bos in en daar kan ze ondanks alles nog heel erg van genieten, we gaan weer zo snel mogelijk langs bij haar.

Veel tijd om wat te doen heb ik momenteel niet, want morgen trouwt onze oudste dochter en ik moet nog een naadje van het trouwkussentje doen en het kleine quiltje is ook nog niet af, het is hier ook een gekkenhuis de telefoon blijft gaan en het is een komen en gaan van mensen, vanavond maar wat langer doorwerken en verder morgen gewoon genieten, o ja, ik moet ook nog puinruimen hier, want morgen komen de er zo'n 20 á 25 mensen hier van groot tot klein, om de tijd tussen de receptie en het diner te vullen en ja ons appartement ligt op loopafstand van het restaurant vandaan, dus.............

13 opmerkingen:

Blackbird zei

Wat akelig dat de bruiloft van je oudste zo'n schaduw heeft gekregen, maar ik hoop dat de uren dit weekeinde samen doorgebracht nog lang een warme herinnering zullen zijn.
Morgen een hele fijne dag en veel geluk voor het bruidspaar. Ik denk aan jullie!

Liefs, leintje

Berna zei

Ondanks alle narigheid wens ik jullie morgen een fijne dag en heel veel geluk voor het bruidspaar.

Ria zei

Het zullen dagen zijn van dubbele gevoelens, maar ik hoop dat jullie er ondanks het verdrietige bericht en alle hectische toestanden van kunnen genieten. De naam Granny's house is wel raak gekozen, geloof ik. Fijne dag!
Rian

Elly (creatieveling Elly) zei

Geniet, ondanks alles, morgen van de bruiloft.
groetjes Elly

Dorine zei

Morgen een hele fijne trouwdag van je dochter.
Ik hoop voor jullie dat het een dag met een gouden randje mag worden.
En ook genieten natuurlijk.
Al is het maar van de mooi aangeklede kleinkids.
veel goeds Dorine

katrien zei

Ondanks de gemengde gevoelens .Wens ik jullie toch een hele fijne trouwdag toe van jullie dochter.Probeer er toch van te genieten.

A3jana zei

Ines en familie,
ondanks alle narigheid wens ik jullie en in het byzonder jullie dochter en a.s DH, een heel fijne dag. Ik hoop dat de zon zich laat zien op de goede momenten.
Geniet, waar en zolang je kan!!

liefs en groetjes, Adrie

Yvonne aka sommeke zei

Ik duim ook voor een fijne dag! Probeer je er ook van te genieten?
Sterkte!

Jossie zei

Wat liggen vreugde en verdriet vaak dicht bij elkaar. Ik hoop dat jullie morgen een prachtige dag hebben en ik wens het bruidspaar heel veel geluk.

Anoniem zei

Hoi Ines,
Ondanks alle minder leuke dingen die op je pad komen, hoop ik dat jullie vandaag genieten van een heel mooi bruidspaar met kids.Maak er een fijne dag van.
Gefeliciteerd.
Liefs Hermie

Heleen zei

Wat een dagen van tegenstrijdigheid. Verdriet en vreugde liggen zo dicht tegen elkaar aan. Ik wens je een hele fijne trouwdag van je dochter toe!

lut zei

Een fijne dag vandaag! Probeer er toch maar van te genieten.

Inge Slaats zei

Lieve Ines,

Ik hoop dat jullie vandaag toch een hele fijne dag gehad hebben (en nog steeds hebben, de dag is nog niet om als ik dit schrijf).
Veel sterkte voor je tante en jullie de komende tijd.

Groetjes,
Inge