zaterdag 31 oktober 2009

De verhuizing is een weekje uitgesteld, het lukte niet, er was toch meer te doen dan ze dachten, in de keuken zijn ze bezig met een plintverwarming en in de hal komt een dunner element, dan moet het parket nog in de olie gezet worden, de lampen opgehangen en ga zo maar door, nog genoeg kleine en grote klussen om nog een week hier te bivakkeren, DD had een beetje de pee er in, want die wil graag weer op zichzelf wonen, anders ik wel. Of het spookje het allemaal wel leuk zal vinden om niet meer bij oma en opa in de slaapkamer te slapen weet ik zo net nog niet, die is gek op gezelligheid, maar een nieuwe kamer zal ze ook wel leuk vinden.


Ik ben nu even druk met de medaillon sampler, want die wil ik aan onze schoonzoon geven, die wil er zo graag een hebben, het leuke is dat ik zelf nog geen grote quilt heb, maar dat zal in de toekomst wel gebeuren.

Ik hoef alleen vandaag op het spookje te passen, morgen gaat ze een paar uur naar de oudste DD om met Dylan te spelen en zoals jullie kunnen zien zijn die twee gek op elkaar.

11 opmerkingen:

Guute zei

Ik kan me voorstellend dat dit lastig moet zijn voor je dochter vooral als je er voortdurend naar uitkijkt en het dan nog een week uitgesteld raakt.
En je medaillonsampler: heb ik ergens een foto gemist???
Machinewerk vind ik heerlijk: het geluid van mijn machientje ontspant mij al.

Cindy at her Country Home zei

Jee Ines, wat leuk dat je schoonzoon ook een quilt van je wilt hebben! En met zo'n prachtige slaat schoonmama altijd een warme omhelzing om schoonzoon heen... (lieve zucht) Bijzonder hoor! En voor je spookje veel speel plezier, liefs van Cin x

Anoniem zei

OO wat een drukte maar wel beter er de tijd voor te nemen hé. Kan dat kleine meisje nog even genieten. mooi stel zo op de foto, liefff. En wat een klus zo'n groot quilt, mooi cadeau voor schoonzoon !!

Fijn weekend !!

Erna zei

Wat een lekker stel. En je medaillonsampler wordt prachtig.

Ria, zei

Wat zullen jullie blij zijn als je het hok weer ruim hebt... Petje af voor jou en je DH! Móóie quilt. kan me voorstellen dat dat een heel karwei was op de machine...

Dorine zei

Hoi Ines, wat schrijf jij toch altijd gezellige verhaeln.
En ja ik kan begrijpen dat je je huis weer eens voor jezelf wilt hebben.
Maar spookje zal je wel missen zo'n gezellige kwebbel om je heen.
En zo lief hand in hand met haar neefje
Kleinkinderen genieten............................
fijne zondag Dorine

Jossie zei

Wat een schattig 'bruidspaartje'. Jammer dat het huis niet op tijd klaar was, maar nog een paar daagjes en dan kun jij lekker bij je dochter en schoonzoon op visite! Wat zal het stil zijn in jouw huis.

Blackbird zei

Nog een weekje doorbijten dus, maar dan heb je ook wat! Het zal daarna ook wel niet zo lang stil blijven in huis, want voor je het weet heb je de complete familie weer over de vloer!
Wat een lieve foto van het "jonge paar".

Heb je het machinequilten aan de kant gegooid en ga je nu met de hand verder? Wat zal hij mooi worden, en hij krijgt straks een goede bestemming!

Groet, Leintje

Annelies zei

Veel plezier met je medallionquilt.
Wat een lieve "bruids"foto !

lut zei

Wat vervelend voor DD en familie.
Ik hoop dat ze volgende week in hun nieuwe huis kunnen.
Fijne zondag!

Balsemien zei

Mooi span: Spookje en Dylan! Vervelend voor alle partijen dat de verhuizing nog een weekje uitgesteld wordt.