dinsdag 2 juni 2009Ik denk....................dat er koolmeesjes geboren zijn, ik hoor nog weinig, maar pa en ma vliegen meer in en uit dan normaal, maar ze zijn zo vlug dat ik niet eens zie of ze wat te eten bij zich hebben, laat staan dat ik ze op de foto krijg en dat ze hun kop niet stoten tegen het gat is mij een raadsel ;-) ik vind het wel een prachtig gezicht hoe twee van die kleine vogeltjes zo snel in en uit kunnen vliegen.

Ik kreeg net ook nog een paar leuke foto's van Jara die in een speelgoedmand incl. vreselijk stinkende poepluier naar de tv zit te kijken, zien doet ze weinig want ze zit er bijna in :-)) , maar een lekker bad doet wonderen en het stinkende kontje ruikt weer als een roosje.
Mijn blog ook maar weer eens opgepimpt, maar wat ik ook doe, ik blijf toch aan mijn oude kleuren hangen, die blijf ik het mooist vinden, maar de lay-out is anders, dus toch een andere gezicht.

1 opmerking:

leintje zei

Ziet er weer gezellig uit, je blog. Wat is het toch een lekker ding, dat stinkertje daar. Ze zijn op die leeftijd ook om op te vreten he!
Met die vogeltjes, dat kon wel eens kloppen. Ze broeden 21 dagen, en het is denk ik wel een week of drie, vier geleden dat je er over schreef....
Wij zijn ook in blijde verwachting, want bij ons terras maar aan de kant van de buren hebben de zwaluwen in een week tijd een prachtig nest gebouwd, en zij zit nu op eitjes denken we. Af en toe een reuze kabaal, want zwaluwen kunnen er wat van, maar gelukkig slapen wij aan de andere kant van het huis want vooral 's nachts schijnt het een enorm lawaai te zijn.
Ga je naar De Ham (Ov)? Dat is hier een drie kwartiertjes vandaan, dus als je zin hebt in een heerlijk bakkie.....Dh is natuurlijk ook welkom!

Groetjes, Leintje