woensdag 29 augustus 2012


De bovenste 5 lapjes van links naar rechts heb ik gisteren gekocht bij Pipoos in Zoeterwijde-Rijndijk, mijn jongste DD moest naar Xenos en toen dacht ik dat ik toch maar eens moest gaan neuzen voor mijn diamantjes, ik vind dat ik goed geslaagd ben, de onderste lapjes had ik al, ik weet alleen nog niet zeker of ik lichtste lapje zal gebruiken.
Verder vond ik deze twee lapjes van Tilda, ik vond ze zo lief, als ik de kopjes heel voorzichtig uitknip kan ik daar een leuk keukenquiltje van maken, de roosjes zullen ook hun weg wel vinden.

Gisteravond rond 7 uur werden we verrast met een spookje, gekleed in badjas en handdoek om haar hoofdje, want ze kon niet gaan slapen voor ze bij ons geweest was, dikke tranen had ze gehuild zei haar mama, dus na een kwartiertje bij opa op schoot, moest ze toch echt naar huis en daar kwamen de tranen weer, want ze wilde eigenlijk hier blijven slapen, maar dat ging niet, want slapen hier is een feestje en niet voor door de week, ze ging heel verdrietig weer naar huis, op het balkon blies ik haar nog een kus toe en toen zei ze, ik hou ook zoveel van jou en opa, toen stond oma met tranen in haar ogen, want een mooier cadeau kan ik mij niet voorstellen, dat lieve spookje toch :-))

10 opmerkingen:

Gonny zei

Helaas is de Pipoos in Heerlen weg. Ik ging er ook graag even neuzen....
Mooi zo een 'spookje' in de buurt dat ook nog zo graag bij jullie is.

Lida zei

Oh ik zal ook eens gaan neuzen bij Pipoos in Dordt ben er al zolang niet geweest en die Tilda stofjes zijn echt schattig!
Lief die kleine en bijdehand, mijn moeder noemde dat het liedje van verlangen, maar ja ze zijn ook zo schattig op die leeftijd! Groetjes
Lida

Hermie zei

ik vind het wel heel hard van je hoor dat ze niet mocht slapen (LOL)

Crea Annemieke zei

Mooie lapjes zeg!
Wat een verhaal van je kleindochter!

Hartelijks Crea Annemieke

KijkDaarIs zei

ahhh gossie ..dat moppie...ja ik zou ook moeten slikken....gelukkig kon je nog een kushandje toe wuiven..;0)
Mooie lapjes heb je weer gevonden....wat vervelend toch hé..al die lappies!!..;0)
Fijne avond

Conny's-blog zei

Wat een mooie lappies heb je weer gekocht en een lief spookje kwam even bij je langs........................gr.Conny

Shirley zei

Owh, dat lief spookje is ontroerend gewoon, wat een schat!

A3jana zei

oei wat een mooie lapjes heb je gescoord bij pipoos!! Ben na de overname nog niet binnen geweest daar, is het de moeite waard dus??!
Ja, die kleine spoken kunnen je tot tranen roeren door hun gezegdes ;-)

josé zei

Mooie stofjes heerlijk.

Ik heb bij PIPOOS kraaltjes gescoord voor de gehaakte sjaal en

goedkoop van Güntermann.

Heerlijk zo'n kleindochter, daar raakt je toch ontroerd van.

Liefs José

Balsemien zei

Hoi Ines, mooie blauwe lapjes! En die theekopjes zijn ook zo leuk! Heerlijk dat het Spookje zo lekker dichtbij je woont, zo kunnen jullie veel van elkaar genieten!