dinsdag 4 september 2012

Jullie raden het misschien al, gisteren was ik weer eens in mijn favoriete winkel te vinden, onze keukenkraan was kapot en bij Ikea kosten ze bijna niets vergeleken bij een Gamma, we hebben nu dus een kraan voor maar 15 euro.
Maar ja, als je daar toch bent, moet je natuurlijk verder neuzen en zo kwamen we bij de dekbedovertrekken en ik zag daar een prachtige overtrek, wit met blauw en een te mooi dessin, heb gelijk maar een twee-persoons gekocht, dan heb ik meer dan voldoende voor 2 achterkanten en dat voor 16 euro, niet mis...toch?

7 opmerkingen:

josé zei

Ines ik ben er ook pas geweest, en dacht als ik nog eens een achterkant nodig heb , dan weet ik het.

Wat leuk dat jij hier ook voor gevallen bent.

Succes ik had de nieuwe badlakens mee gebracht met de druppels in verschillende kleurtjes. en theelichtjes in de aanbieding. Heerlijk die goedkopen prijsjes

Leuke blauwe glaasjes voor 0,69 cent super toch. Kan ik wat voor laten vallen.

Lieve groetjes José

Hermie zei

je bent heel goed geslaagd, prachtig voor een achterkant.

Trudy zei

Héérlijk, Ikea. Maar NIET met DH!!! Die heeft het geduld niet om daar rond te slenteren.
Mooie stof hoor! Ben benieuwd waar hij achter gaat komen!

Shirley zei

Oh wat een mooie stof, is het een dunne soepele katoen, en niet zoals die Ditte katoen, grof geweven? Ik kom niet graag bij Ikea, word er draaierig van het vele om me heen.

Dorine zei

Mooie stof en wat een goed idee om een dekbed overtrek te gebruiken als achterkant.

Sylvia zei

Die stof is gebaseerd op de "Toile de Jouy" voor het eerst geweven in de 18de eeuw in Jouy-en-Josas, in de buurt van Parijs, vandaar de naam.
Ik heb de quiltstof laatst overzee gekocht in het rood/wit voor mijn nieuwe project, ben gek op die stof. Zal eens surfen of ze de dekbedden ook niet in het rood/wit hebben voor de achterkant.
Succes er mee. Groetjes Sylvia.

GRANNY'S HOUSE zei

Het is en blijft mijn favoriete winkel en ik moest me inhouden om niets mee te nemen van de blauwe afdeling, maar mijn DH liep achter mij te roepen, doorlopen niet kijken ;-))